Άμεση και καθολική ήταν η αντίδραση των μελών της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, όταν κάποιοι δημοσιογράφοι είπαν ότι «έρχονται» όπου να ’ναι στο φως τέσσερα ονόματα πολιτικών από τη «γαλάζια» παράταξη και τέσσερα από την «πράσινη».

«Όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με δήθεν συμπεράσματα της Επιτροπής για ποινικές ευθύνες ενός συγκεκριμένου αριθμού πολιτικών προσώπων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ήταν η σκληρή ανακοίνωση των μελών της επιτροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μα πριν αλέκτωρ φωνήσαι…. η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της επιτροπής, Βασιλική Τσόνογλου, δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα.

«Η κυρία Τσόνογλου μπορεί να βλέπει ευθύνες, εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν θα βγάλουμε πόρισμα», ανταπάντησε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Καπνό πολιτικών ευθυνών άρχισαν να βλέπουν και τα υπόλοιπα κόμματα. Άρα προς τι αυτές οι διαψεύσεις και οι μακροσκελείς διαμαρτυρίες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βαθύ λαρύγγι δεν είναι από την εξεταστική επιτροπή; Εκτός κι αν νιάου-νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει η γάτα, αλλά ο… σκύλος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης