Στους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης αφιέρωσε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε, παράλληλα, σύνθημα νίκης ενόψει του τελικού του Κόπα Ντελ Ρέι, όπου οι «ροχιμπλάνκος» θα κοντραριστούν με την Σεβίλλη.

«Η νίκη ανήκει στους παίκτες μου, που ήταν ικανοί να ανταποκριθούν σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη κι αυτή τη στιγμή η συγκίνηση είναι μεγάλη. Πολλά συναισθήματα, συγκίνηση και τόσα άλλα με πλημμυρίζουν μετά την κατάκτηση αυτού του τίτλου. Τον αφιερώνω στα παιδιά μου, που θα είναι πολύ χαρούμενα», είπε ο Φλόρες και αναφέρθηκε στον τελικό με τη Σεβίλλη, στις 19 Μαΐου: «Το θέλουμε επίσης, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο σκόρερ των Ισπανών, Ντιέγκο Φορλάν, που αναδείχθηκε και MVP, τόνισε: «Ήταν πολύ ωραίο που πέτυχα το καθοριστικό γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το αξίζαμε, κάναμε απίστευτες θυσίες για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Τώρα είναι ώρα να απολαύσουμε αυτόν τον θρίαμβο και μετά να σκεφθούμε το Κόπα Ντελ Ρέι. Όσο περνούν οι μέρες θα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει, αλλά τώρα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και τον δεύτερο τελικό».

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της Φούλαμ, Ρόι Χόντγκσον, στήριξε τους παίκτες του και έδωσε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για τους παίκτες μου για τη φετινή σεζόν και την αποψινή τους προσπάθεια. Με τη σημερινή μας εμφάνιση δείξαμε τι είναι η Φούλαμ. Όλη τη σεζόν πάμε ενάντια στα προγνωστικά», είπε ο Χόντγκσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης