Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύονται στα social media από χρήστες του διαδικτύου. Στο παρακάτω videο που αναρτήθηκε από χρήστη στο Facebook φαίνεται ένα αυτοκίνητο να παρασύρεται από τον χείμαρρο του ποταμού στο Άργος.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε δρόμο κοντά στον ποταμό που υπερχείλισε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H υπερχείλιση του ποταμού Ξεριά προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ακόμη και στο κέντρο της πόλης του Άργους ενώ οι κάτοικοι έχουν βγει με σκούπες στους δρόμους για να απομακρύνουν τα νερά.

Το ποτάμι Πάνιτσα υπερχείλισε στο ύψος του ΚΕΓΕ στη Νέα Κίο με τους πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να ανέβουν σε υψηλότερα σημεία και να προστατέψουν τα μέλη των οικογενειών τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βροχοπτώσεις που πλήττουν από το μεσημέρι του Σαββάτου το Άργος έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στις περιοχές Μύλων, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Σκαφιδακίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αργολίδα έχει κλείσει η είσοδος του Κρανιδίου, ενώ στην Αρκαδία, λόγω πτώσης πετρών, έχουν κλείσει οι δρόμοι Άστρους – Άργους, στο ύψος του Ξηροπήγαδου και Άστρους – Λεωνιδίου, στο ύψος του Κρυονερίου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η κυκλοφορία οχημάτων προς το Άργος Αργολίδας, προληπτικά, εξαιτίας μεγάλου όγκου υδάτων που υφίσταται στην περιοχή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού των Υπηρεσιών Τροχαίας.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης