Ο Δημοτικός Πολιτιστικός Οργανισμός Περάματος και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια ποιητική βραδιά με αφορμή τη νέα ποιητική συλλογή της Γιώτας Αργυροπούλου ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010, στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΗ.Π.Ο.Π. (Νεωρίων & Φωκίωνος 3, Πέραμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιώτα Αργυροπούλου θα συνομιλήσει με το κοινό για το ποιητικό της έργο.

*  *  *

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Extract of Floating Images

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της Kati Mahrt την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, στις 8:00 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 3 Μαΐου έως τις 28 Αυγούστου 2010. Ανοιχτή για το κοινό: καθημερινά 9:00-21:00, Σάββατο 9:00-15:00 – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ – Ιπποκράτους 118, Αθήνα

*  *  *

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καρδίτσας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Παναγιώτη Νάννου ΣΚΙΕΣ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, στις 8:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα (Μπλατσούκα και Τζέλλα, 5ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Β. Δ. Αναγνωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ο Αντώνης Σκιαθάς, ποιητής, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ηθοποιός-συγγραφέας. Η εκδήλωση θα επενδυθεί μουσικά από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας Γιώργο Τσιάλα (κιθάρα) και Λιλιάνα Ντούλια (βιολί). Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης θα απευθύνει χαιρετισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
*  *  *

Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου ΙΜΑΡΕΤ – Στη σκιά του ρολογιού, που κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών 2009 του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το Σάββατο, 15 Μαΐου 2010, στις 8:00 μ.μ., στο Luna Lounge (Στοά Βαρουξή) στην Καλαμάτα.

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα συνομιλήσει με το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πώς γεννήθηκαν τα όνειρα – εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Άραγε πότε γεννήθηκε το πρώτο όνειρο; Πώς να έμοιαζε, τι χρώματα να είχε; Όλα ξεκίνησαν μ’ έναν ήλιο, που ήθελε όλοι να τον φροντίζουν… και πιο πολύ απ’ όλους, ένα μικρό σύννεφο, που προλάβαινε κάθε επιθυμία του…

Κι ο ήλιος καμάρωνε…

Η Εύη Γεροκώστα θα αφηγηθεί το πρώτο παραμύθι που έγραψε, θα φτιάξει κούκλες με τα παιδιά και θα μάθει στα παιδιά πώς να ταξιδεύουν πάνω στα σύννεφα και ν’ ακούνε τα όνειρά τους.

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στο παιδικό βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο «Το σπίτι της χαράς» (Τοσίτσα 1Α, Αθήνα).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

*  *  *

Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κάθριν Λάσκι ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ – Η ζωή και οι περιπέτειες του Δαρβίνου, το Σάββατο, 15 Μαΐου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στο Luna Lounge (Στοά Βαρουξή) στην Καλαμάτα.

Έλα να μάθεις τα πάντα για τη ζωή, τις περιπέτειε και τη σπουδαία προσωπικότητα του Δαρβίνου, τις έρευνες και τις μελέτες του.

Η Ελένη Σβορώνου, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και Υπεύθυνη Προγράμματος Κατάρτισης στο WWF Ελλάς, σε περιμένει για να ανακαλύψεις μαζί της πώς είναι φτιαγμένος ο κόσμος και να συνειδητοποιήσεις το θαύμα της φύσης που οδήγησε τον Δαρβίνο στη διατύπωση της πιο διάσημης θεωρίας: της θεωρίας της εξέλιξης.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης