Μπορεί το κλίμα να είναι εξαιρετικό στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά τις μεγάλες νίκες επί Πανιωνίου και Βέρντερ, όμως η διοίκηση θέλησε να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών, υποσχόμενη έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού. Μάλιστα το ύψος του θα καθοριστεί από το σκορ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοίκηση ελπίζει σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, την αντικατάσταση του βοηθού διαιτητή Ακρίβου από το κυριακάτικο ντέρμπι ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟ με χθεσινές επιστολές της στην ΚΕΔ, επειδή ο συγκεκριμένος ήταν ο πρώτος βοηθός του Ζωγράφου, στο ματς της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χενκ Τεν Κάτε πιθανότατα θα στηριχθεί στην ενδεκάδα που οδήγησε στο θρίαμβο της Βρέμης. Απών θα είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε υποστεί διάταση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο πριν από το ματς με την Βέρντερ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μία εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού, ούτε στο ματς με την Καβάλα για το κύπελλο.  

Στο μεταξύ, άκρως επιτυχημένη ήταν η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας στις ΗΠΑ και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είναι περιχαρής μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και αναζητεί τρόπο για να παρακολουθήσει από την τηλεόραση το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης