Ο Ολυμπιακός πέταξε σήμερα για το Παρίσι, όπου και θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague (7-9 Μαΐου), με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη με το βαρύτιμο τρόπαιο στις αποσκευές του.

«Όσοι αγαπούν και προσπαθούν για τον Ολυμπιακό, από τους προέδρους μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο, πρέπει να είναι χαρούμενοι που η ομάδα φτάνει σε δεύτερο συνεχές Final Four. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Με επιμονή και προσπάθεια θα είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε το επόμενο βήμα» δήλωσε αρχικά κατά την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά ο τεχνικός της, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος εν συνεχεία, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Παρτιζάν, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο στόχος μας είναι να μην αφήσουμε τη ροή του παιχνιδιού να μας επηρεάσει στην ψυχολογία. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα και το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει, λοιπόν, και εμείς να είμαστε σοβαροί και έτοιμοι να διαχειριστούμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Τον τελευταίο μήνα είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε και να δουλέψουμε για το Final Four. Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή δουλειά και έχουμε προετοιμαστεί για ό,τι θα συναντήσουμε στο Παρίσι».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Παπαλουκάς, στάθηκε στις ζυγές χρονιές: «Φέτος είναι ζυγή χρονιά και μπορώ να πω ότι οι ζυγές χρονιές είναι δικές μου. Τα κατάφερα το 2006 και το 2008 και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και φέτος».

Κληθείς να σχολιάσει τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού, ο «Τεό» υποστήριξε:
«Είναι λογικό μια ομάδα να έχει και το μυαλό της σε μια τέτοια διοργάνωση. Όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες και θεωρώ πως κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Σήμερα φεύγει το πρώτο μέρος της αποστολής που είναι η ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε πως θα ακολουθήσει και ο κόσμος που θα έχει τον δικό του ρόλο στο Final Four».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λακωνικός ήταν ο Λίνας Κλέιζα, ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι «Είμαστε έτοιμοι για το Final Four. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Τέλος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης τόνισε: «Το μοναδικό που μένει είναι να δουλέψουμε σε μερικές λεπτομέρειες. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Είναι βέβαιο πως ο κόσμος θα έχει τον δικό του ρόλο. Είναι θετικό που τόσο πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Παρίσι. Θα δώσουμε ό,τι δεν έχει δώσει ποτέ κανένας, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης