Άντε να δεχτώ ότι ένα 10%, και πολύ τραβηγμένα, απ’ αυτούς που με διαβάζουν είναι κορόιδα. Δεν παίρνουν χαμπάρι τι παίζει γύρω τους και καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους πλασάρουν. Η κουβέντα γίνεται με το 90%, μ’ αυτούς που δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια. Και στόκο μέσα στο κεφάλι.

Ερώτηση. Κάθε σοβαρή συζήτηση ξεκινάει με ερώτηση. Πάντα. Έχει κλείσει το deal του Αλαφούζου με τον Ταϋλανδό επιχειρηματία; Εύλογη η ερώτηση, διότι ο νέος (;) μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για θέματα μεταγραφών συνεργάστηκε, λέει, με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα και έδωσε, λέει, το Ok για την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας κάνουν πλάκα. Δεν λέμε το άλλο το βαρύ. Ότι κρύβουν την τελική συμφωνία Αλαφούζου – Παϊρόζ. Γιατί, όμως!

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές και ο Ασιάτης να έπιασε κιόλας δουλειά, λες και είναι μαγαζί του πλέον ο Παναθηναϊκός. Γιατί, όμως, δεν ανακοινώνουν πως πράγματι συμφώνησαν και σε τι αφορά συγκεκριμένα το νιτερέσο τους.

Για παράδειγμα. Με πόσα λεφτά έγινε η εξαγορά του πακέτου μετοχών; Αν όλο το ποσό θα καταλήξει στην ΠΑΕ ή μέρος των χρημάτων του Παϊρόζ στον Αλαφούζο, προκειμένου έτσι ή αλλιώς να καλυφτούν τα χρέη της ανώνυμης εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………..

Η μεγάλη εξήγηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης