ΟΙ «ΑΝΑΚΟΠΕΣ»… ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό μου… Άντζελα είναι μόνο μία! Η Λαίδη… Δεν υπάρχει άλλη. Τέλος! Η Δημητρίου ξαναμίλησε. Από το καμαρίνι της αυτή την φορά, φορώντας μια λιλά – σεκλαμέν, μπουρνουζοπετσέτα. Που μίλησε; Στον Στρατή Λιμνιό, φυσικά. Η Λαίδη, με παραστάτη δίπλα της τον Κομμωτή, «φετίχ», αποκάλυψε, στον ρεπόρτερ ότι μπορεί η Τράπεζα να της έχει στείλει την «απανταχούσα» και να θέλει να βγάλει το σπίτι της στον πλειστηριασμό, αλλά εκείνη πήγε, μίλησε τα κανόνισε και έτσι η Τράπεζα έκανε… ανακοπή… εντολής!!! Τρεις ανακοπές έχουν γίνει μέχρι σήμερα, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της Λαίδης, η οποία, μάλιστα από την πίστα του κέντρου που εμφανίζεται, είπε στους οπαδούς της, μια και της έχει στείλει μπουγιουρντί η Τράπεζα, να βάλει ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση στο δίσκο με τα γαρύφαλλα.

Η «ΣΤΙΓΜΗ» ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ… ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Η ενότητα με την «ανάκριση» του «όμορφου κόσμου» μου αρέσει πάρα πολύ. Την βρίσκω μάλιστα πιο ρεαλιστική από εκείνη της κυρίας Ευγενίας Μανωλίδου, του Αδώνηδος. Όταν είδα την κυρία Έφη Θώδη, να δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν έχει κάνει ποτέ στην ζωή της ξεπέτα και ότι έχει προφυλακτικά στην τσάντα, ενθουσιάστηκα. Οι λόγοι του ενθουσιασμού μου, έχουν να κάνουν 1ον για το ότι επιτέλους βλέπω στην τηλεόραση να γίνονται «αδιάκριτες» ερωτήσεις και 2ον καλεσμένους πρόθυμους να απαντήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΟΥΒΛΗ»

Η κυρία Μανωλίδου, έδωσε ακόμη μία συνέντευξη. Αυτή την φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου. Εκεί η κυρία  του Αδώνηδος, με φωνή που στην χροιά, όσο περνάει ο καιρός μου θυμίζει την Μίνυ Μάους, αναφερόμενη στους επικριτές της, επιχειρηματολόγησε, λέγοντας ότι την ζηλεύουν και ότι, όσοι την κατηγορούν είναι κομπλεξικοί. Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης, πάντως, ο οποίος προφανώς είναι ζηλιάρης και κομπλεξικός, είπε ότι η κυρία Μανωλίδου πάσχει από «σύνδρομο Ντούβλη»… Ίσα να μην αντιληφθεί η Ντούβλη ότι «τρώει την σκόνη» της Μανωλίδου… η οποία απέχει από δημόσιες δηλώσεις το τελευταίο τριήμερο…

Φήμες πάντως θέλουν τον Άδωνη να τον «έχουν» στείλει σε περιοδεία για να κάνει απεξάρτηση από τον τηλεοπτικό φακό… (Θα επανέλθουμε συντόμως με πληροφορίες επί του θέματος).

ΤΟ «ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑ ΜΟΥ»

Αφεντικό, αν μείνω «κουρούπα» θα σου στείλω τον λογαριασμό για το ποστίς… Ξαφνικά… με κάνανε πρωταγωνίστρια της Ζούγκλας ενώ εγώ είμαι μια απλή κομμώτρια… Καλέ… ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ… ΕΙΠΑΜΕ, είμαι ταλέντο, είμαι τσαχπίνα, είμαι γυναίκα του κεφιού, αλλά… ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ… Αφεντικό, τελείωσε… πρέπει να μεγαλώσεις την υπογραφή μου να την βλέπουν οι ΠΡΕΣΒΥΩΠΕΣ… Θα μου φτιάξεις μια επιγραφή κομμωτηρίου ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ… (γυφτιά μου ξε- γυφτιά μου… ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ !!!) 

Κύριε Παπαγιάννη μου… είστε μπουρδουκλωμένος… Καταρχάς δεν βλέπετε ποιοι υπογράφουν τι… Εγώ υπογράφω το ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΣ και κάποια ξέμπαρκα κείμενα όπου φροντίζω να φαίνεται και το «Νανά» και το «Παλαιτσάκη»… Πως σας ήρθε καταρχάς ότι θα σας έγραφα εγώ ως «Παπαρογιάννη» κύριε Παπαγιάννη; Εγώ δεν μιλάω έτσι ΠΟΤΕ!

Λίγο αν με παρακολουθείτε, η γραφή η δική μου αναγνωρίζεται ως μοναδική και πρωτότυπη. Μεταξύ μας, κύριε, «κάτω τα χέρια από τις κομμώτριες» !!! Μα εμένα βρήκατε να ξεμαλλιάσετε; Σας ευχαριστώ πάντως γιατί βοηθήσατε τον μύθο μου να απογειωθεί… Αγαπητέ μου εγώ μια κομμωτριούλα  είμαι και για να βρω πελατάκια, έφτιαξα το μαγαζάκι μου δίπλα από την πρώτη μούρη μαγαζί – γωνία… Οι από «πάνω μου» σας λένε ό,τι  σας λένε… Ποτέ δεν με απασχολήσατε ούτε ως «Γιάννης» ούτε ως «Παπάς» ούτε ως  «κάτι» τέλος πάντων… Δεν υπήρξατε ποτέ «μούσα μου»… Ποιος νομίζετε ότι είστε; Η Πετρούλα Κωστίδου; Το «μοντέλο Σεραφείμ;»… (του Φώτη και της Μαρίας;)… Ο κομμωτής «φετίχ» της Λαίδης;… Εγώ κύριε… επειδή πάσχω από σύνδρομο μεγαλομανίας ακόμη και κάτω από την φωτογραφία μου βάζω το όνομά μου… Αν δεν γίνω τώρα γνωστή πότε θα γίνω; Τι είμαι; «Φτασμένη» για να γράφω ανυπόγραφα;… Εγώ με το που δημοσιεύεται κάτι… αρχίζω τα τηλέφωνα και ειδοποιώ κόσμο να με διαβάσουνε… ΝΤΟΡ ΤΟΥ ΝΤΟΡ… μαζεύω αναγνώστες… Καλεεεεε… κάτω τα χέρια από την κομμώτρια… (Και εσύ αφεντικό, φτιάξε μου ταμπέλα να φλασάρει σαν να είμαι ψησταριά στην Βάρη… Μην σου πω θα βάλω και έναν τσολιά με μια κουδούνα να καταλαβαίνουνε ότι ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ…).   

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ,

Ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο αλήτης της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ακρωτηρίασε τον σκύλο αφού τον σημάδεψε με φωτοβολίδα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης