Λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση για την προεδρία των ΗΠΑ, η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα Μάντελιν Ντράνχαμ έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Ο Ομπάμα που είχε στην γιαγιά του ιδιαίτερη αδυναμία, την είχε επισκεφτεί πριν από μία εβδομάδα για να την αποχαιρετήσει, διακόπτοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ, λίγες ώρες αφότου είχε πληροφορηθεί το νέο, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Όπως ανακοίνωσαν από κοινού ο Μπαράκ Ομπάμα και η αδερφή του, η γιαγιά τους υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος και μία εξαιρετικά χαρισματική γυναίκα με δύναμη και μετριοφροσύνη. Η Μάντελιν Ντράνχαμ, που ήταν 86 ετών, είχε βοηθήσει και συμβάλει σημαντικά στο μεγάλωμα του Μπάρακ Ομπάμα, από την ηλικία των 10 ετών καθώς η μητέρα του εργαζόταν στην Ινδονησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοκρατικός υποψήφιος είχε μεταβεί στην Χαβάη, για να την επισκεφτεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου, ενώ ζήτησε από όλους όσοι συμπαραστέκονται στην οικογένεια του αυτές τις στιγμές, να μην αγοράζουν λουλούδια αλλά να κάνουν δωρεές για την αναζήτηση της θεραπείας για τον καρκίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης