Ένας από τους σκληρότερους κακοποιούς που φέρεται να έχει ενεργό συμμετοχή σε ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ του Λεκανοπεδίου συνελήφθη στο σπίτι του στο Αίγιο, την Κυριακή το απόγευμα.

Πρόκειται για τον δράστη ληστείας στο Λεκανοπέδιο με λεία 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέρεται ότι είχε ως συνεργό έναν εργαζόμενο στη χρηματαποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής εντοπίστηκε στο σπίτι που διατηρεί στην περιοχή του Αιγίου και σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκε το ποσό των 85.000 ευρώ.

Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της ληστείας είχε καταφέρει τότε να πάρει το ποσό των 400.000 ευρώ ως μερίδιο το οποίο και ξόδεψε κάνοντας πανάκριβες αγορές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κυκλοφορούσε με μια πανάκριβη «Πόρσε», που στη συνέχεια άλλαξε με μια «Άστον Μάρτιν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ο κατηγορούμενος έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς αναζητείτο από τις αστυνομικές αρχές για εκείνη τη ληστεία.

Φαίνεται ότι η πανάκριβη ζωή που έκανε σε συνδυασμό με τα πενιχρά εισοδήματά του κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών και οδήγησαν στον εντοπισμό του.

Σε έρευνα σε σπίτι που διατηρεί στην Αθήνα εντοπίστηκε και ένα εννιάρι πιστόλι, καθώς επίσης και περούκες και άλλα αξεσουάρ μεταμφίεσης και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

Ο ίδιος δράστης, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών το 2003 από το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών για ληστεία που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2003 στο σούπερ-μάρκετ «Τροφό» στην οδό Εγνατίας, στην Πάτρα.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης