Διευρύνονται οι απώλειες των χρηματιστηριακών δεικτών στη Wall Street, με τη μετοχή της Apple να δέχεται έντονες πιέσεις, συμπαρασύροντας πτωτικά τον τεχνολογικό κλάδο.

Η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού εξελίσσεται σε “βαρίδι” για τον Dow Jones, υποχωρώντας πάνω από 3%, με τον βιομηχανικό δείκτη να χάνει 200 μονάδες ή 0,82% στις 24.661,57 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,78% στις 2.672,03 μονάδες, με τις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου να καταγράφουν απώλειες 1,3%, ενώ και ο Nasdaq υποχωρεί 1,10% στις 7.158,49 μονάδες.

Η μετοχή της Apple δέχεται έντονες πιέσεις αφότου η Morgan Stanley εκτίμησε πως οι πωλήσεις iPhone για το τρίμηνο που τελειώνει τον Ιούνιο θα απογοητεύσουν τη Wall Street. Είχε ήδη καταγράψει απώλειες 1% για την εβδομάδα.

Η πτώση αυτή αντιστάθμισε την άνοδο της τάξεως του 4% για τη μετοχή της General Electric, τα κέρδη τριμήνου της οποίας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Και η Honeywell ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενομένου κέρδη, και βλέπει τη μετοχή της να ενισχύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επενδυτές εξακολουθούν να επικεντρώνονται στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, που έχουν μονοπωλήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, επισκιάζοντας τις ανησυχίες για το διεθνές εμπόριο και την κρίση στη Μέση Ανατολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης