Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ιδρύματος στην πλατεία Κοτζιά.

Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή της συμμετοχής της τράπεζας στον Λογαριασμό Επικούρησης από τη διοίκησή της και, όπως δηλώνουν, για την αδιάλλακτη στάση που έχει επιλέξει να τηρεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεντρωμένοι κατηγορούν τη διοίκηση ότι έχει αφήσει απλήρωτους τους 16.500 συνταξιούχους του ταμείου επί πέντε μήνες.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας με αφετηρία τη σημερινή συγκέντρωση προγραμματίζει νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων, σε μια προσπάθεια να πιεστεί η διοίκηση της τράπεζας, αλλά και η κυβέρνηση για την επίλυση του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, έως τώρα, παρά την επίσημη τοποθέτηση του αρμόδιου υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, που κάλεσε προ μηνών από το βήμα της Βουλής τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να αλλάξει στάση και να ικανοποιήσει το αίτημα των συνταξιούχων, ουδεμία βελτίωση έχει υπάρξει. Απλώς παρατείνεται το αδιέξοδο, με συνέπεια το εισόδημα των συνταξιούχων να έχει υποστεί πολύ σοβαρή απώλεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης