Χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς αναχώρησε για το Μιλάνο η αποστολή του Παναθηναϊκού, εκεί όπου το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (5/4, 21:45) κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ για τους «πράσινους». «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα έδρας», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη πάση θυσία απέναντι στην αδιάφορη Αρμάνι και την ίδια ώρα θα προσμένει σε ήττα ή του Ολυμπιακού ή της Ρεάλ Μαδρίτης για να έχει το «πάνω χέρι» στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πασκουάλ επικεντρώθηκε εν συνεχεία στο αγωνιστικό σκέλος της καταληκτικής αναμέτρησης της κανονικής περιόδου για τους «πράσινους»: «Θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός».

Στο τέλος μίλησε σχετικά με την ετοιμότητα των γκαρντ του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτζέσκι».

Ο Κέι Σι Ρίβερς, αν και προπονήθηκε την Μεγάλη Τρίτη, έμεινε στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Αποφασίστηκε να προφυλαχτεί, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, όταν θα διακυβεύεται η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου (18-20 Μαΐου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης