Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League – το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/4, στις 19:30 στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που επέστρεψε από την Ανδαλουσία όπου βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο, είδε με ικανοποίηση τους Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτη Κονέ να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός φορ είχε μπει εν μέρει στο πρόγραμμα την Παρασκευή, αλλά πλέον είναι πανέτοιμος μετά την οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε. Ο Έλληνας μέσος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά το ρεπό τον βοήθησε να ανακάμψει πλήρως.

Το καλό… τρίτωσε για τον Ισπανό προπονητή που είδε και τον Ούρος Τσόσιτς να βγάζει μέρος του προγράμματος, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Απόλυτα έτοιμος, πάντως, αναμένεται να είναι μετά το Πάσχα, συμπληρώνοντας πέντε μήνες εκτός δράσης.

Φυσικά, ακόμη δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (εθνική Ελλάδας), Κώστας Γαλανόπουλος (εθνική Ελπίδων), Χρήστος Γιούσης (εθνική Νέων), Νίκλας Χουλτ (εθνική Σουηδίας), Σοτζάι Μασούντ (εθνική Ιράν) και Ογκνιέν Βράνιες (εθνική Βσονίας/Ερζεγοβίνης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 10:30 στα Σπάτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης