Κουπόνι με “φτωχές” αποδόσεις

Με το γνώριμο 2 στα 3 πέρασε και η Δευτέρα. Στο σημερινό κουπόνι του “Πάμε Στοίχημα”, λόγω των πολλών φιλικών αγώνων και των φανερών φαβορί σε Ιρλανδία και Σουηδία 2, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κουπόνι με μεγάλη απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στο 123, η Κορκ υποδέχεται στην έδρα της τη Σάμροκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχοντας μείνει δέκα πόντους πίσω από τη Σεντ Πάτρικς. Η Σάμροκ είναι η ομάδα της ισοπαλίας. Στα 12 πρώτα παιχνίδια έχει ήδη πέντε και αυτό θα επιδιώξει και σήμερα. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να επανακτήσουν επαφή με την κορυφή.

Στο 125, η τρίτη Ντέρι πηγαίνει στην έδρα της Φιν Χαρπς με σκοπό τη νίκη. Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες, Σεντ Πατρικς και Μποέμιαν, συγκρούονται μεταξύ τους και κάποια θα αφήσει βαθμούς, η Ντέρι θέλει αποκλειστικά το “τρίποντο”.

Τέλος, στο 126 η Γαλλία δίνει φιλική αναμέτρηση με τον Ισημερινό. Οι “τρικολόρ” έστω και με ένα γκολ θα πάρουν το παιχνίδι, καθώς λόγω ονόματος – έστω και σε φιλικό – δεν ανέχονται να λήξει το παιχνίδι, χωρίς να τους βρει νικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι επιλογές:

123 Κορκ – Σάμροκ 1 (1,55)

125 Φιν Χαρπς – Ντέρι 2 (1,65)

126 Γαλλία – Ισημερινός 1 (1,22)

 

Συνολική απόδοση: 3,12

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης