Ένσταση στη Δ.Σ της Super League κατέθεσε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, για τη συμμετοχή του Σπύρου Βάλλα στο παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στον Ηρακλή, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών ισχυρίστηκε ότι ο αμυντικός των Ακριτών στο εν λόγω παιχνίδι είχε συμπληρωμένες 10 κίτρινες και όχι εννέα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται αντικανονική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε η Ξάνθη θα μηδενιστεί και θα χάσει τους βαθμούς της νίκης (4-2) στην αναμέτρηση με τον «γηραιό» στο «Καυταντζόγλειο» και ως εκ τούτου θα παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που δεν επικυρώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνολικά η βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά μόνο οι θέσεις 2-5, προκειμένου να αρχίσουν κανονικά τα πλέι οφ από την Τετάρτη.

Eν τω μεταξύ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 103.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία 2-1. Μειοψηφήσας ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής, του οποίου η εισήγηση ήταν πρόστιμο 100.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Από εκεί και πέρα πρόστιμο 25.000 ευρώ επεβλήθη στον Ολυμπιακό, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη, ενώ τέλος η εκδίκαση της υπόθεσης του Πάμπλο Γκαρσία αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου, με τον χαφ του ΠΑΟΚ να καλείται σε απολογία για δηλώσεις που είχε κάνει κατά της διαιτησίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης