Χαράς ευαγγέλια για τους ανθρώπους της ιταλικής φίρμας, καθώς το 500L συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην αγορά, έξι χρόνια έπειτα από το λανσάρισμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2012 έως σήμερα, έχουν παραχθεί 500.000 μονάδες του μοντέλου, με το αυτοκίνητο ορόσημο να βγαίνει πριν λίγες ώρες από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Kragujevac, στη Σερβία. Πρόκειται για ένα 500L Cross 1.6 MultiJet 120 HP, σε διχρωμία Sicilia Orange με γυαλιστερή μαύρη οροφή.

Το 500L είναι για πέντε συνεχόμενα χρόνια το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του στην Ευρώπη, κατέχοντας μερίδιο αγοράς 22%. Μάλιστα, σε Ιταλία και Ισπανία παραμένει ο απόλυτος ηγέτης, με το ποσοστό στη γειτονική χώρα να ξεπερνά το 50%. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι, τον Ιανουάριο του 2018 οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5% στη Γηραιά Ήπειρο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα του 500L περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των οδηγών, ενώ χάρη στην πρόσφατη ανανέωσή του, είναι ακόμη πιο ευρύχωρο και προηγμένο τεχνολογικά.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τα χαρακτηριστικά του 500L

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης