Υλικά

750 γραμμάρια ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο χωρίς αλάτι
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο, ή 1 κουταλιά του γλυκού ξερό
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανός φρέσκος ή 1 κουταλιά του γλυκού ξερός
1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
3 κουταλιές της σούπας μέλι
5 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν
Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζεις μέσα το ψαρονέφρι με το αλάτι και το πιπέρι και το λάδι και το τσιγαρίζεις μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις μεριές.

Βγάζεις το ψαρονέφρι από την κατσαρόλα, χαμηλώνεις τη φωτιά σε μέτρια ένταση και στην κατσαρόλα ρίχνεις το βούτυρο, το θυμάρι, τον μαϊντανό, το δενδρολίβανο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης