Είχε σχεδόν ορκιστεί να μη θυμώσει, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αλλά και του φαγητού, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έδειχνε να περνάει καλά με την παρέα του και να απολαμβάνει τους νόστιμους μεζέδες και το καλό κρασί σε ένα γνωστό στέκι της Ελευσίνας.

Στην πολιτική ποτέ, όμως, μη λες ποτέ! Τι να πει λοιπόν και ο Θόδωρος Πάγκαλος που, αν και είχε δείξει με τη συμπεριφορά του ότι θέλει να αγιάσει ,τελικά, δεν τον άφησαν οι διάβολοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια χαρά θα πάει ο Καλλικράτης, δεν θα έχουμε μεγάλες αντιδράσεις, αφού η κοινωνία δείχνει έτοιμη γι΄ αυτή την αλλαγή», είπε στην ομήγυρη, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Βέβαια, στην εμμονή του ψηφοφόρου να του δείχνει προς Κόρινθο πλευρά και τον «πράσινο» δήμαρχο της πόλης, Αλέκο Πνευματικό, ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν άντεξε και ξέσπασε «πνευματικώς»: «Μας έχει ζαλίσει λίγο τα… απόκρυφα ο κύριος δήμαρχος Κορίνθου, αλλά στο τέλος πιστεύω πως θα υποκύψει», εκμυστηρεύτηκε στην παρέα του.

Για την ιστορία του… Καλλικράτη να πούμε ότι ο δήμαρχος Κορίνθου απειλεί την κυβέρνηση με παραίτηση, αν η Κόρινθος δεν… αρπάξει είτε όλο το Λουτράκι είτε τον Ισθμό, γιατί τα φράγκα απ’ το αναπτυξιακό σχέδιο της διώρυγας –φημολογείται- είναι πολλά, μα πάρα πολλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και χωρίς διώρυγα απέναντι όχθη δεν πρόκειται να δει κανείς!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης