Την πίστη τους εν όψει των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου έδειξαν και στην πράξη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Όπως είχε αποκαλύψει το aek365, έπειτα από την πρόκριση στους 32 του Europa League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε… προκαλέσει τους Κιτρινόμαυρους να βάλουν ένα στοίχημα. Να… ποντάρουν τα 300.000 ευρώ που είναι το πριμ για την πρόκριση από τους ομίλους, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης και επί των Ουκρανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και από την αρχή ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος είχε παρουσιαστεί θετικός, είχε ζητήσει χρόνο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συζητήσουν μεταξύ τους και να πάρουν όλοι μαζί την απόφαση. Και αυτή η απόφαση ήταν να αποδεχθούν το στοίχημα που τους πρότεινε το αφεντικό της Ένωσης και να ρισκάρουν για το 1 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και την εμπιστοσύνη που έχουν στους εαυτούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες μοιράστηκαν τα 500.000 ευρώ που αφορούσαν το πριμ για την είσοδο στους ομίλους, ενώ μετά την νίκη – πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό ο «Τίγρης» τους έκανε δώρο άλλες 200.000 ευρώ, για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στην τριάδα αγώνων με την ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης