Στον απόηχο της χθεσινής παρέμβασης και των επεισοδίων που ακολούθησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μεταξύ κατοίκων του Γραμματικού που διαμαρτύρονται για τον ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, και οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, ο Σύλλογος «Εν Δράσει» του Δήμου Μαραθώνα ανακοίνωσε τα εξής:

«Οι πολίτες του Γραμματικού καταδικάζουν τα φαινόμενα βίας! Οτιδήποτε σχετικό συνέβη δεν προκλήθηκε από εκπροσώπους του Γραμματικού, οι οποίοι ήταν παιδιά, ηλικιωμένοι και οικογενειάρχες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ευθύνη ανήκει στον σύνδεσμο της ΑΕΚ. Η ευθύνη ανήκει σε ένα άτομο μεμονωμένο, που δυστυχώς λόγω και της βεβαρημένης ατμόσφαιρας ήταν αρκετό για να δημιουργηθούν τα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον χαρακτηρισμό περί φασισμού αξίζει να γνωρίζει ο σύλλογος της ΑΕΚ ότι στα τακτικά θέματα για συζήτηση επρόκειτο να βρίσκεται και το θέμα του Γραμματικού! Το χρονικό περιθώριο για συζήτηση είναι πλέον ανύπαρκτο. Το ότι δεν βρίσκεται επανειλλημένα, ούτε καν ως προ ημερησίας, είναι ενδεικτική πράξη φασισμού και όχι το ότι διαδηλώναμε για να διαπραγματευτούμε για πράγματα για τα οποία προηγουμένως είχε δεσμευτεί η Περιφέρεια.

Λυπούμαστε πραγματικά για όσα συνέβησαν. Ευχόμαστε στον σύνδεσμο της ΑΕΚ να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν και, γιατί όχι, στο μέλλον να αγωνιστούμε μαζί για θέματα τα οποία μας ταλαιπωρούν, μας απειλούν, μας προσβάλλουν και μας αφορούν άμεσα όλους!

Ας διακόψουν το ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ- ΟΕΔΑ και να στεγάσουν το γήπεδο της ΑΕΚ! Στην ίδια ομάδα είμαστε»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης