Η χρήση ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων σε καθημερινή βάση προσφέρει έντονες στιγμές συγκίνησης, ευφορία, χαρά και συναισθηματική πληρότητα, κάνοντας τον οδηγό να νιώθει πιο ζωντανός και κεφάτος.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας που πραγματοποίησε η Ford σε συνεργασία με επιστημονικές ομάδες και σχεδιαστές. Όπως προέκυψε, ούτε η παρακολούθηση μιας συναρπαστικής ταινίας, ούτε ένας αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας, ούτε καν ένα παθιασμένο φιλί, δεν εκκρίνουν τόση αδρεναλίνη όσο το να οδηγείς ένα σπορ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικανική εταιρεία και οι επιστήμονες μέτρησαν τις στιγμές έντονης συγκίνησης που παίζουν ζωτικό ρόλο στην καθημερινή μας ευεξία με τη βοήθεια εθελοντών. Τους έβαλαν να δουν έναν αγώνα της ομάδας τους, να παρακολουθήσουν επεισόδιο του Game of Thrones, να φιληθούν με πάθος με τον/την σύντροφό τους, να κάνουν εντατικά μαθήματα χορού και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Επίσης, μέσω ενός ειδικά προσαρμοσμένου Focus RS που ενσωμάτωνε φορητές συσκευές και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), κατέγραφαν τα συναισθήματα του οδηγού σε πραγματικό χρόνο. 

Η έρευνα έδειξε πως μόνο περιστασιακές εκρήξεις αδρεναλίνης σε τρενάκια λούνα παρκ (roller coaster) κατατάχθηκαν ψηλότερα από την συγκίνηση που προκαλεί η χρήση ενός σπορ αυτοκινήτου στις καθημερινές διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
'); else Adman.ws({'ws':378,'s':'660x60','h':'zougla.adman.gr'});}());
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης