Οι γοητευτικοί πατεράδες δεν κληροδοτούν την ομορφιά τους, στους γιους τους, όπως ίσως οι περισσότεροι πιστεύουν, αλλά στις κόρες τους. Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι, ενώ και οι δύο γονείς διαμορφώνουν τη γοητεία των κοριτσιών της οικογένειας, η αντρική ομορφιά δεν κληρονομείται.

Οι καθηγητές Ντέιβιντ Πέρετ και Ελίζαμπεθ Κόρνγουελ του πανεπιστημίου του St. Andrews, υποστηρίζουν ότι και η ομορφιά της μητέρας δεν διαμορφώνει τη γοητεία των αγοριών της, όταν αυτά ενηλικιωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όμορφοι γονείς συνήθως κάνουν όμορφες κόρες, αλλά δεν ισχύει και το ίδιο για τα αρσενικά παιδιά.

Παραδείγματα από τη ζωή, πιστοποιούν την εγκυρότητα της έρευνας. Ενώ πολύ όμορφες μανάδες, όπως η Γκόλντι Χόουν και η Τζέρι Χολ έχουν πολύ όμορφες κόρες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους γοητευτικούς μπαμπάδες. Για παράδειγμα, ο γιος του Ροντ Στιούαρτ, Σον, δεν είναι τόσο όμορφος όσο η αδερφή του, που είναι μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η νέα θεωρία, έρχεται σε αντίθεση με ό,τι μέχρι τώρα πίστευαν πολλές γυναίκες. Δηλαδή έψαχναν όμορφους άντρες για πατεράδες των παιδιών τους, ώστε να εξασφαλίσουν τα ωραία χαρακτηριστικά των παιδιών τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης