Όταν το DNA της Audi «Πρωτοπορία μέσω της Τεχνολογίας» συναντά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Business Aviation της Olympic Handling, το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο και η εμπειρία μοναδική κι απολαυστική. Το Business Aviation της Olympic Handling, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμό εναρμονισμένο με τα διεθνή στάνταρντ, παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου, σε VIP και ιδιωτικά αεροσκάφη σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.

Η υψηλή πελατεία του απολαμβάνει τη μοναδική εμπειρία του εκλεπτυσμένου service, συνδυασμένη με απόλυτη συνέπεια, διακριτικότητα και ασφάλεια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Στην άφιξη και την αναχώρηση η μεταφορά των επιβατών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εξυπηρέτησης. Με τα 10 υπερσύγχρονα αυτοκίνητα AUDI τύπου A8 και Α6, το Business Aviation της Olympic Handling μετατρέπει τη μεταφορά των VIP επιβατών του σε μία ξεχωριστή εμπειρία. Τα 7 από τα πολυτελή αυτοκίνητα εξυπηρετούν τις ανάγκες των επιβατών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, ενώ τα υπόλοιπα αξιοποιούνται στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και της Κέρκυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης