Στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Πανθρακικός, ο οποίος κέρδισε με 2-0 στην παράταση τη Ζάκυνθο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης φάσης του θεσμού. Μετά την κανονική διάρκεια, η οποία τελείωσε χωρίς τέρματα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές με τους Μπεβάκουα και Πόνσε και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 29’ ο Πανθρακικός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πόνσε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καρδάρη, αλλά ο Μπεβάκουα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σίσκο. Μέχρι το τέλος του ενενηνταλέπτου, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 96’ ο Μπεβάκουα έκλεψε την μπάλα από τον Πεχλιβανίδη και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής. Στο 104’ ο Πανθρακικός πέτυχε το 2-0, όταν ο Στόικος κέρδισε πέναλτι από τον Βυθούλκα. Ο Πόνσε εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ζάκυνθος: Σίσκος, Γαλανός, Βυθούλκας, Μαρίνος, Μαζουρκίεβιτς (58’ Λιβέρης), Ναγιέβσκι, Ζιλβάν, Κάρδαρης (60’ Κατσικάρης), Χατζηαντωνίου (80’ Γεωργίου), Πεχλιβανίδης, Κουλουκίδης.

Πανθρακικός: Ρούνιε, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Ζαπρόπουλος, Κατερίνης, Πόνσε, Μπεβάκουα, Βιντάλ (41’ Δραγανίδης), Χαραλάμπους (85’ Στόικος), Κανωτίδης, Δανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης