Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την Euroleague, εξέφρασε με δηλώσεις του στη λιθουανική ιστοσελίδα «alfa.lt» ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Λίνας Κλείζα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους Κλέιζα και Γιασικεβίτσιους: «Για τον Λίνας δεν υπάρχουν πολλά να πω. Παίζει πολύ καλά, είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Στο τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα τον Γιασικεβίτσιους, φάνηκε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Όπως άκουσα, πιθανότατα προετοιμάζεται για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Για την κακή χρονιά του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Γι’ αυτό θα πρέπει να μιλήσουν αυτοί που δουλεύουν για την ομάδα. Πριν την έναρξη της σεζόν, ο Παναθηναϊκός αναμενόταν να φτάσει ψηλά. Ίσως αυτές οι ομάδες δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από τους τραυματισμούς. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πιθανό διότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Και όχι μόνο δείχνει πως θα κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρωλίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το final-4 της Ευρωλίγκα: «Και οι τέσσερις ομάδες είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Όλοι λένε ότι στον τελικό θα βρεθούν η Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικά σε όλη τη σεζόν κι έδειξαν σταθερότητα. Ωστόσο η Παρτίζαν μπορεί να κάνει την έκπληξη».
Για την Εθνική ομάδα και το Μουντομπάσκετ: «Πέρυσι κάλεσα κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα. Είναι κρίμα που δεν αγωνίζονται τώρα. Μπορεί να είναι σε καλές ομάδες, αλλά την περισσότερη ώρα κάθονται στον πάγκο. Δεν θα πω συγκεκριμένα ονόματα. Δεν έχω ανακοινώσει επίσημα ακόμα τους υποψήφιους παίκτες για την Εθνική ομάδα. Άλλωστε οι πληροφορίες βγαίνουν αμέσως από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν ξέρω πόσο σημαντικό θεωρούν οι παίκτες το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Μουντομπάσκετ στην Τουρκία. Θα έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης