Κάκωση στον αριστερό προσαγωγό έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ούρος Τσόσιτς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πλατανιά και ως εκ τούτου ο παίκτης ενδέχεται να είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό με την Αούστρια στη Βιέννη.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (4/12), όπου και θα βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς της Πέμπτης (7/12).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Αρνορ Τρίσταστον με διάταση στον τετρακέφαλο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ίσως για τελευταία φορά.

Ο δανεισμός του από τη Ραπίντ Βιέννης αναμένεται να διακοπεί τον Ιανουάριο και αύριο ήταν η κατάλληλη στιγμή να παίξει, με αντίπαλο την Καλλιθέα στο κύπελλο.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον σύλλογο της Football League απαρτίζουν οι : Μπάρκας, Ντούνης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Γιούσης, Βλαχομήτρος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης