Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να παραμείνει σ’αυτήν χωρίς… συγκάτοικο έχει η ΑΕΚ.

Η Ένωση, μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Κέρκυρα, υποχώρησε στην τρίτη θέση, ωστόσο με νίκη στο σημερινό ματς (19.30, Novasports 1) κόντρα στον Πλατανιά, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, θα πιάσει κορυφή, προσπερνώντας εκ νέου τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Χανιώτες θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους οι οποίοι έχουν έναν επιπλέον λόγο για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, έχει οριστεί γενικής είσοδος 5 ευρώ από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, είσοδο θα πληρώσουν (για τον ίδιο σκοπό) και οι δημοσιογράφοι και οι παίκτες των δύο ομάδων, ενώ με εισιτήριο θα μπουν στο γήπεδο και οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό.τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Σιμόες, καθώς ο Πορτογάλος μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες στον δικέφαλο, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο τιμωρημένος Αραούχο.

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός από την αποστολή του βασικού τερματοφύλακα της Ένωσης, Γιάννη Ανέστη, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμού.

Ο 53χρονος τεχνικός, που πρόσφατα τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες, λόγω της χειρονομίας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη οι Κρητικοί βρίσκονται βυθισμένοι στην τελευταία θέση και είναι αναγκασμένοι σε όλα τα παιχνίδια τους να κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ένα πιθανό σχήμα από τον Μάνουελ Ρόκα είναι το εξής: Κοκκάλας θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βάντερσον, Καρυπίδη, Ντικαμονά και Στάθη από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Οι Στανισάβλιεβιτς και Δημούτσος θα βρίσκονται στον άξονα και οι Πατράλης-Ντεβέσα στα δύο «φτερά», την ώρα που οι Ενσικουλού και Μπούτνικ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το δίδυμο στην επίθεση.

Η 12η αγωνιστική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-1
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-2
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0
Παναιτωλικός-Λάρισα 3-1
Κέρκυρα-Ολυμπιακός 1-3

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
19:30 ΑΕΚ-Πλατανιάς (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης