O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος εκδήλωση με τίτλο «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – 2010» και θέμα «Η ΚΡΙΣΗ ΓΕΝΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», που θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΧΙΛΤΟΝ», την Τετάρτη 14/4/2010, ώρα 8 μ.μ.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης (και επιτυχημένης) εκδήλωσης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ θα βραβεύσει φέτος δυο επιφανείς επιχειρηματίες, οι οποίοι με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, αλλά και με βαθιά ανεπτυγμένο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο καθένας στον τομέα του, τιμούν όχι μόνο την Θεσσαλονίκη, αλλά και τη χώρα μας γενικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιχειρηματίες αυτοί (όπως πάντα, ένας άνδρας και μια γυναίκα) είναι ο κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ» και η κ.ΜΕΛΙΝΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου εταιρειών «ΜΗΧΑΝΙΚΗ».

Η δυναμική, αλλά ταυτόχρονα και διακριτική προσωπικότητα των βραβευμένων, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένα άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, θα δημιουργήσουν αίσθηση αισιοδοξίας, ιδιαίτερα στο ζοφερό κλίμα που υπάρχει σήμερα στον επιχειρηματικό χώρο.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

Τετάρτη 14/4/10 – ΧΙΛΤΟΝ – 8,00 Μ.Μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

7,30-8,00 μ.μ. Προσέλευση.
8,00 μ.μ. Εναρξη (Προβολή DVD με δραστηριότητες Συνδέσμου).
Χαιρετισμός/Προσφώνηση από δημοσιογράφο Κα Χριστίνα Ταχιάου.
Χαιρετισμός Προέδρου Κας Εριέττας Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη.
Χαιρετισμοί Υπουργών.
8,30 μ.μ. Κύρια ομιλία Υφυπουργού κ. Μ. Μπόλαρη.
8,45 μ.μ. Ανακοίνωση από κα Ταχιάου των βραβευόμενων,
πρόσκληση στην Πρόεδρο στο pontium, προβολή DVD,
βραβεύσεις, ομιλίες τους.
Κλείσιμο εκδήλωσης.
9,30 μ.μ. Έναρξη δείπνου.

Σημείωση : Οι ώρες είναι ενδεικτικές, σύμφωνα με την συνήθη πορεία των πραγμάτων. Πιθανές αλλαγές σύμφωνα με τη ροή του προγράμματος, πιθανόν να υπάρξουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης