Το πάνε ντουγρού, λοιπόν, να αλλάξουν τα κόζα, ώστε ο καταχρεωμένος Παναθηναϊκός, κόντρα σ’ ό,τι ισχύει σήμερα, να μην υποβιβαστεί. Καραμπινάτο σκάνδαλο. Και γιατί θα γίνει μία κωλοτούμπα θεαματική και πανηγυρική, αυτήν τη φορά όχι στην πολιτική, αλλά στο ποδόσφαιρο; Με τη δικαιολογία ότι… θύμωσε η nova, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Το κόλπο. Η νέα πατέντα. Για να μην κουρέψουμε το πακέτο στις ΠΑΕ, να σωθεί ο υπό πτώχευση Παναθηναϊκός, διότι χωρίς αυτόν χάνει την εμπορικότητά της η Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, δηλαδή, θα κριθεί ένοχος κάποιος για το μαστουροπαπόρι «Noor» και δεν θα μπει στη φυλακή, διότι θα χάσει κάτι λεφτά που χρωστάει στον μανάβη της γειτονιάς του.

Και οι τρεις καμπαλέρος της FIFA, όχι της UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη, τι θα κάνουν; Ο νεαρός Αυστριακός δικηγόρος και οι άλλοι δύο monitories, που στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ παρακολουθούν με τα συμπράγκαλα στο αφτί. Και επί τόπου ξέρουν από μετάφραση τι λέγεται, τι αποφασίζεται.

Δεν είναι οι Έλληνες αξιοπρεπείς κύριοι στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό μπήκαν στην επιτήρηση από τη FIFA. Δηλαδή, τι; Μετά την κάρτα υγείας, τα λεφτά σε πεθαμένο, τις συμμορίες με τη διαιτησία, τώρα στήνετε έργο να αλλάξετε τι προβλέπουν τα κιτάπια, για να γλυτώσετε τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό θα μας πουν οι ξένοι επιτηρητές. Ότι την πάτε πονηρά τη δουλειά να πατρονάρετε την ΠΑΕ που ανέλαβε ο Αλαφούζος με μείον 66 εκατ. και την εγκατέλειψε με μείον 90 plus , όπως λέει και ο super foods.

Κι εσύ τι μας λες, ρε; Να πέσει, δηλαδή, κοτζάμ Παναθηναϊκός στη Β’ εθνική; Όχι, ρε, να μην πέσει. Να εφαρμοστούν οι νόμοι. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους στον Παναθηναϊκό αυτοί που έχουν ευθύνη. Αυτό λέω.
……………………………………

Τι λέει ο Βαρδινογιάννης για τα «ασημικά» του Παναθηναϊκού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης