Ο κόσμος όλος… 650 κυβικά, και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται με μια μόνο γκαζιά!

Ολοένα και περισσότεροι βουλευτές και βουλευτίνες προτιμούν τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους (γάμοι – κηδείες – βαφτίσια – Βουλή – επιτροπές – κοπές πίτας) και στα ραντεβού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και καλά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μουσουρούλης ξέχασε το κράνος του στο σπίτι… Ο οδηγός του, όμως, πού το άφησε; Μπρος στα κάλλη, θα μου πείτε, τι είναι… το κράνος;

Γιατί δεν μπορεί από τη μία να έχεις ξοδέψει 300 ευρώ για γυαλί ηλίου σένιο, και από την άλλη να κυκλοφορείς με κάσκο-κατσαρόλα (α-λα-Βαμβακούλας) αντί κράνους στην κεφαλή!

Τουλάχιστον ας σπρώχνουν τη μηχανή έξω από τη Βουλή, και ας ξεκινάνε (έστω και χωρίς κράνος) από τη Βασιλίσσης Σοφίας και μετά, για να μην χάνει τον ύπνο του και ο τροχονόμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η μεγάλη και σκληρή ομάδα των αστυνομικών, που τσακίζει καθημερινά στα πρόστιμα τους οδηγούς, βρίσκεται λίγο παρακάτω, σχεδόν στην πόρτα του Εθνικού Κήπου από την πλευρά της Λ. Αμαλίας. Σιγά μην έρθουν για έλεγχο μπροστά από τη Βουλή! Για χαζούς τους περάσατε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης