Σε ανακοίνωση της σχετικά με τους πλειστηριασμούς η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει τα εξής:

«Αν και η απόφαση των συμβολαιογράφων για αποχή από τους πλειστηριασμούς βάζει προσωρινά στον «πάγο» το σχέδιο της κυβέρνησης να προχωρήσει με τη στήριξη των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, για χάρη της ικανοποίησης των απαιτήσεων που θέτουν οι δανειστές, στην υφαρπαγή των α’ κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν αποχωρεί από τα Ειρηνοδικεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Κίνημα, παρά τον «βρώμικο πόλεμο» που δέχεται εδώ και καιρό από «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης, δεν σταματά και δεν πρόκειται να σταματήσει τον μεγάλο αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών. Όλες και όλοι γνωρίζουμε ότι -με βάση και τις πρόσφατες, ανήθικες κοινωνικά δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευκλ. Τσακαλώτου προς τον πρόεδρο της ΕΚΤ. Μ. Ντράγκι- η επιχείρηση «υφαρπαγής των α΄ κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών» θα συνεχιστεί και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με την έλευση του 2018. Για το σκοπό αυτό, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήδη έχει δεσμευτεί έναντι των δανειστών, ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, δηλαδή η απώλεια μιας α’ κατοικίας ή μιας λαϊκής περιουσίας από τους οικονομικά μη έχοντες με ένα… απλό «κλικ» από την οθόνη ενός υπολογιστή, θα αρχίσουν με το νέο έτος.

Όμως, όπως συνέβη μέχρι σήμερα και όλα τα σχέδια για την υφαρπαγή κατοικιών από λαϊκές οικογένειες έπεσαν στο «κενό» λόγω της μεγαλειώδους αντίστασης του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, έτσι και αυτή τη φορά, η νέα επιχείρηση σε βάρος του λαού την οποία προετοιμάζει ο νεομνημονιακός Ευκλ. Τσακαλώτος, θα αποτραπεί. Με συλλογικούς και ενωτικούς αγώνες δεν θα επιτρέψουμε στα «κοράκια» και στα ξένα funds να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στις λαϊκές οικογένειες, μετά από 8 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια.

Όλες και όλοι μαζί δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακυρώσουμε στην πράξη με μαζικούς, κινηματικούς αγώνες και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης