Saw: Legacy

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν τη σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: The Spierig Brothers

Ηθοποιοί: Ματ Πάσμορ, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Κλε Μπένετ, Χάνα Έμιλι Άντερσον, Λόρα Βάντερβουρτ, Μαντέλα Βαν Πίμπλς, Πολ Μπράουνστάιν, Μπρίτανι Άλεν, Τζόσια Μπλακ.

Διάρκεια: 91 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»

Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με ένα all-star cast, που περιλαμβάνει τους Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζος Γκαντ.

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Murder On The Orient Express

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Ηθοποιοί: Τομ Μπέιτμαν, Κένεθ Μπράνα, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν, Λούσι Μπόιντον, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Σεργέι Πολούνιν.

Διάρκεια: 121 λεπτά

Είδος ταινίας: Μυστηρίου

Δείτε το τρέιλερ:

Για Καλό και Για Κακό»

Ρομαντική κομεντί με τους Φρανσουά Νταμιέν και Σεσίλ ντε Φρανς. Όλα ανατρέπονται στη ζωή του Ερουάν όταν μαθαίνει ότι ο άντρας που τον μεγάλωσε με στοργή και αγάπη δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Μετά από διακριτική έρευνα για να βρει τον βιολογικό του πατέρα εντοπίζει τον Τζόσεφ, έναν αξιαγάπητο παππούλη, ενώ παράλληλα γνωρίζει και την όμορφη Άννα. Όλα ανατρέπονται και πάλι, όταν αποδεικνύεται ότι η Άννα είναι η κόρη του Τζόσεφ…

Ôtez-moi d’un Doute

Κομεντί 2017

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Καρίν Ταρντιέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν, Αντρέ Βιλμς.

Δείτε το τρέιλερ:

Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς

Ιστορικό δράμα του Ραούλ Πεκ. Όταν στο Παρίσι του 1844 ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον νεαρό Φρίντριχ Ένγκελς, γεννιέται μια δυνατή φιλία αλλά και μία από τις πιο σημαντικές και επιδραστικές πολιτικές θεωρίες.

Le Jeune Karl Marx / The Young Karl Marx

Γαλλογερμανική δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Ραούλ Πεκ με τους: Άουγκουστ Ντίελ, Στέφαν Κόναρσκε, Βίκι Κριπς.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Γάτες της Κωνσταντινούπολης

Το πορτρέτο της Πόλης μέσα από ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ. Μια περιπλάνηση στα σοκάκια, τις αγορές, το λιμάνι και τις ταράτσες της Κωνσταντινούπολης μέσα από τις ιστορίες επτά γατών και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Kedi

Ντοκιμαντέρ 2016 Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Τουρκική ταινία, σκηνοθεσία Τσέιντα Τορούν.

Μια Χαρούμενη Οικογένεια

Πολλή δουλειά, χρέη και προβλήματα στο σχολείο απασχολούν την τετραμελή οικογένεια Γουίσμποουν με αποτέλεσμα να απομακρύνονται μεταξύ τους ολοένα και πιο πολύ. Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθούν σαν οικογένεια, η μαμά Έμμα οργανώνει μια βραδινή οικογενειακή έξοδο, όμως τα σχέδιά της παίρνουν διαφορετική τροπή… Μια κακιά μάγισσα τους μεταμορφώνει σε τέρατα και ο μόνος τρόπος για να λυθούν τα μάγια είναι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι!

Happy Family

Animation 2017

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Αγγλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Χόλγκερ Τάπε.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης