ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

Το Σάββατο απίστησα στον Κώστα Χαρδαβέλλα. Δεν είδα «Πύλες». Μας είχε καλέσει ο Κώστας Καρράς και η γυναίκα του, Αγγελική, για φαγητό σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν δυνατόν να μη φάω φαγητό που έφτιαξε η Αγγελική; (Την τραγωδία με τη δίαιτα που κάνω την ξέρετε. Αν όχι, διαβάστε το προηγούμενο μπικουτί. Υπολόγισα ότι, εάν έχασα μετά τις αιματηρές προσπάθειες της τελευταίας εβδομάδας… 300 γραμμάρια με δεδομένο ότι θα έτρωγα έστω για ένα βράδυ, θα γινόταν η προσπάθεια ολοκαύτωμα).

Είχε φτιάξει, λοιπόν, τυρόπιτα… με ζύμη, ένα αυγό και λάιτ φέτα (υπέροχη), κόκορα με ρυζάκι και μία κρέμα καραμελέ, ίσως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Έμαθα για μία ακόμη φορά από τον Κώστα και την Αγγελική εκπληκτικές ιστορίες για την Αλίκη, για τον Δημήτρη, για το πώς έγιναν γείτονες με τη Ζωζώ Σαπουτζάκη στην Κινέτα, αλλά… και για τον Κώστα Πρέκκα, όταν έπαιξε μαζί με τον Καρρά στο «Η Μεσόγειος φλέγεται». Υπήρχε, μάλιστα, μια κορυφαία στιγμή, όπου ο Πρέκκας επιτίθετο κρατώντας το μαχαίρι στα δόντια (!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την αγαπημένη στιγμή ζήτησα από τον Κώστα να την ξαναπαίξει, κάνοντας και τον ρόλο του και τον ρόλο του άλλου (Κώστα )… Εκεί όμως που γονάτισα στα γέλια… ήταν όταν μας εξιστορούσε σκηνές με τη Βουγιουκλάκη «στην κόρη του ήλιου».

Κουτσομπολέψαμε, πάντως, πάρα πολύ το dancing. Ένα θα σας πω. Ο Κώστας, βλέποντας την Μανωλίδου στην πρεμιέρα του show, μου είπε ότι του θύμισε στο μπρίο την Μάρθα Καραγιάννη στα νιάτα της.

Κατάλαβα ότι από εδώ και στο εξής έχω έναν ΙΣΧΥΡΟ σύμμαχο πια εναντίον της Εύης Δρούτσα και… κάπου ξημερώματα φύγαμε με τον εαυτό μου πιο παχύ από ποτέ… ( τον τελευταίο μήνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως (ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ )… και προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ κάπνισε ούτε το «αγόρι μου», ο οποίος ή του έχει κάνει πρόταση ο… πες αυτόν τον πολεμοχαρή, πολύ γνωστό ηθοποιό που γύρισε «Τα Πάθη του Χριστού», όπου οι ληστές ήταν «κουκλίτσες» στους Σταυρούς πάνω χωρίς γρατσουνιά, ενώ ο Χριστός κρεμόταν σαν σφαχτάρι με τα αίματα να τρέχουν από τα τσίνορα… ο… Μελ Γκίμπισον, να πρωταγωνιστήσει στα πάθη νούμερο 2, στον ρόλο του Σταυρωμένου και μου το φυλάει για έκπληξη ή ζώντας μαζί μου επεδίωξε να μυηθεί σε οργάνωση αυτογνωσίας και αυτοΐασης… δεν εξηγείται διαφορετικά.

Του λέω κάποια στιγμή, όταν ήμασταν στους «Καράδες»… :«δεν θα καπνίσεις;» … «ΌΧΙ» μου απαντά και συνεχίζει την κουβέντα. (Οχιές διμούτσουνες, σκέφτηκα από μέσα μου… πάει να μου σπάσει το νευρικό σύστημα ότι είναι πιο εγκρατής και πιο ψύχραιμος από μένα… Αλλά δεν θα του περάσει …. πού θα μου πάει; Κάποια στιγμή θα καταφέρω να τον εκνευρίσω. Μέχρι στιγμής, πάντως, … ζω με έναν απαθή, εγκρατή, σπαστικά ψύχραιμο τύπο, ο οποίος διαβάζει Αριστοτέλη, ενώ εγώ δίπλα διαβάζω gossip και ο οποίος, για να καταλάβετε την υπομονή μου, ένα βράδυ οδηγώντας στην Κηφισίας με ρώτησε… ποιος είναι ο Roberto Cavalli; (Τότε κάπνιζα…)… Σε ποια ξανθιά κολλητή μου να πω… ότι δεν ήξερε τον Roberto…Τέλος πάντων, επειδή… ΔΕΝ γίνεται να βρεθεί το ιδανικό…

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ DANCING

Η Φωτεινή Πιπιλή δεν μπορούσε να κρύψει τηνχαρά της που έφυγε. Φυσικά και ήταν μια κάτι περισσότερο από αναμενόμενη αποχώρηση. Φυσικά και δεν μπορούσε να μείνει περισσότερο η Πιπιλή. Φυσικά σας είχαμε προετοιμάσει για την αποχώρηση «ενός δυνατού κρίκου» του show, καθώς διαθέτουμε κληρονομικό χάρισμα.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, πάντως, συζητιέται πάρα πολύ ο τρόπος που φέρεται ο χορευτής της Ευγενίας. Την περιποιείται, της πηγαίνει κρακεράκια, για να φάει, της δίνει χαρτομάντιλα. Είναι πάρα, μα πάρα πολύ περιποιητικός μαζί της.

Η Βίκυ, η φίλη μου, που έβλεπε ταυτοχρόνως με μένα, εκείνη από το σπίτι της και εγώ από το δικό μου, παρατήρησε ότι στον τελευταίο χορό η Ευγενία ήταν «τόσο πρόστυχη, όσο έπρεπε»…

Η Ζέτα, όσαν αφορά στο κεφάλι της, αυτήν τη φορά στο κοντινό ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ… Διαφωνώ όμως με τον τόοοοοσο μεγάλο κότσο. Η κοπέλα διαθέτει εξαιρετικά τηλεοπτικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναδεικνύονται, αν λείψουν τα περίτεχνα χτενίσματα, τα αεροπλανικά ρούχα… (αυτές οι βάτες, δίπλα σε αυτό το αγγελικό πρόσωπο γιατί; Και μεγάλος κότσος… Και μεγάλες βάτες… Και τεράστιο ντεκολτέ… ΚΑΙ φουρό… ΚΑΙ εντυπωσιακά παπούτσια;… Έλεος, κυρία μου, πού την ντύνετε, δεν ξέρω αλλά… όσο πιο απλά, τόσο πιο ωραία).

Η Ερρικα Πρεβεζάνου, τώρα. Δεν ξέρω πόσες ώρες έκανε πρόβα… αλλά μια βαφή στη ρίζα… πρέπει να την κάνετε ταχύτατα. Πέντε δάχτυλα μαύρη ρίζα σημαίνει ότι δεν έχει αγγίξει πινέλο το κεφάλι δύο μήνες…

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ !!! Η Πηγή Δεβετζή και ο χορευτής της ..φορέσανε κατακόκκινα ρούχα , σε κατακόκκινο φόντο ….και για να είμαστε βέβαιοι ότι βλέπαμε πια τον κόσμο κόκκινο …προστέθηκε και ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ κραγιόν και ….τα φώτα στο σπίτι μην αντέχοντας το σοκ του χρώματος έσβησαν …

Το κοστούμι του Γιάννη Λάτσιου πολύ καλό σε συνδυασμό με τα χρώματα πίσω , μπρος , αριστερά , δεξιά .

Όταν οι κριτές λένε «να κουνάτε ή να αξιοποιείτε του γοφούς σας καλλίτερα» εννοούν ότι ο κώλος είναι όλα τα λεφτά και πρέπει να τον κουνάει η περί ο λόγος καλλίτερα . Εκεί καταλήξαμε με την Βίκυ .
Ο Κώστας Σόμερ , έτσι όπως τον βλέπαμε μας φάνηκε λίγο «βαρύκωλος»

Πολύ καλός ο Σάββας και άπαιχτος ο Γαρδέλλης , το χέρι του δεν θα «δέσει» αλλά ποιος νοιάζεται για ένα χέρι ….

Το μακιγιάζ της να προσέξει η συνοδός του Σάββα γιατί μοιάζει μονίμως «έκπληκτη»

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ
ΤΟ Κ. Α . Τ

Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ( ;;;;) στον ΣΚΑΙ ;;;;;;

Τα μάθαινα δεν τα πίστευα και όμως για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει η ….τηλεόραση .

Λοιποοοοον …Οι συντελεστές της < ελληνοφρένειας > ζήτησαν , σύμφωνα με πληροφορίες μου , μια μικρή , πολύ μικρή ενίσχυση στην παραγωγή τους …..Πόσο λέτε ; Ναι θα σας το αποκαλύψω γιατί είναι σκανδαλώδες ….! 6000 Ευρώ για οοοοολη την παραγωγή .

Τι απάντηση πήρανε ;;; Τους μήνυσαν ότι ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν ούτε 1 Ευρώ .
Πολύ καλά διαβάσατε . Σας ξαναλέω ότι μιλάμε για την ελληνοφρένεια στον Σκαι . Μια από τις εκπομπές ή ίσως η μόνη εκπομπή που γνώρισε στον κόσμο το κανάλι όταν επεχείρησε να βγάλει πρόγραμμα .

Φυσικά καλά να πάθουν οι συντελεστές γιατί είναι συναισθηματικοί και αυτό το κουσούρι στην δουλειά μας πληρώνεται πανάκριβα …
Όταν παιδάκια μου το 2005 και το 2006 ο Λάκης Λαζόπουλος , ( το ξέρω από πρώτο χέρι ), σας είχε προτείνει να πάτε ΑΛΦΑ με ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ χρήματα απόσα παίρνατε στον ΣΚΑΙ , εσείς μείνατε στο Φάληρο για να στηρίξετε το κανάλι που «σας ανάδειξε» όπως είπατε σε μένα . Όταν το 2007 επανήλθε ο ΑΛΦΑ με πρόταση , πάλι απαντήσατε μια από τα ίδια …και όταν εγώ συνάντησα κάποιον από εσάς να έχει θερμό ραντεβού με στέλεχος του ΑΛΤΕΡ , μου επανέλαβε ,ο δημοσιογράφος «Και θέτω εγώ ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ» .

Θυμάστε κανέναν που να στήριξε ο ΣΚΑΙ , επειδή έδειξε αφοσίωση , αγάπη και αλτρουισμό ; Ο Σκαι δυστυχώς ιστορικά , «τιμωρεί» εκείνους που τον αγάπησαν και τον στήριξαν χωρίς να κοιτάζουν ούτε μια φορά να κάνουν αρπαχτή και να φύγουν ….
Καθίστε τώρα ένα ακόμη χρόνο στην αφραγκία , να πάρετε το μάθημα όπως το πήραν άλλοι .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης