Ο Jeffrey Dean Morgan δηλώνει ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος» για τη σύζυγό του, Hilarie Burton, όταν βγήκε και μίλησε κατά του Ben Affleck.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η ηθοποιός κατηγόρησε τον Affleck ότι της χάιδεψε το στήθος κατά τα γυρίσματα ενός επεισοδίου το 2003.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Walking Dead», ρωτήθηκε για το εάν είναι ευχαριστημένος για τις εξηγήσεις που έδωσε ο Affleck, απάντησε: «Φυσικά».

«Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο ζήτημα, γιατί δεν πιστεύω ότι είναι, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες ξεκινώντας από τον Harvey Weinstein, και όλοι όσοι έχουν μιλήσει για αυτό, πήραν μία απίστευτα γενναία απόφαση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ας ελπίσουμε πως με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν θα σημειωθεί μία μεγάλη αλλαγή σε αυτήν τη δουλειά. Έχει διαδοθεί παντού και είμαι περήφανος για όλες αυτές τις γυναίκες. Όλες τις γυναίκες και τη σύζυγό μου» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν μεταξύ της Burton και του Affleck έγινε γνωστό αμέσως μετά την καταδικαστική δήλωση που έκανε ο «Μπάτμαν» για τον Weinstein, όταν ένα χρήστης του Τwitter έγραψε ότι ο Affleck είχε «αρπάξει το στήθος της Χίλαρι Μπάρτον στο TRL μία φορά. Αν και όλοι το ξέχασαν».

Τότε η ηθοποιός παρενέβη και σχολίασε: «Δεν το έχω ξεχάσει», με τον Affleck να απαντάει: «Φέρθηκα απρεπώς προς την κα Burton και ειλικρινά ζητώ συγγνώμη».

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα 100 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead» στο Greek Theater του Λος Άντζελες ο 51χρονος ηθοποιός είπε ότι η σύζυγός του είναι πρότυπο για αυτόν.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης