Στην μάντρα ανταλλακτικών όπου εντοπίστηκαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη, οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες και εντόπισαν μια επιστολή με την οποία οι απαγωγείς χαμήλωναν τον «πήχη» των οικονομικών τους απαιτήσεων προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» την επιστολή είχε γράψει ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή οι δράστες πρότειναν να τους δοθεί το ποσόν των 11-12 εκατ. ευρώ ως λύτρα από την οικογένεια προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον επιχειρηματία. Τελικά φαίνεται πως θα αποδέχονταν τα 9.850.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια Λεμπιδάκη.

Ενδεικτικά πάντως της απόγνωσης και της απογοήτευσης των απαγωγέων ήταν τα όσα κατέθεσε ο 43χρονος Εμμανουήλ Κλάδος ιδιοκτήτης της μάνδρας ανταλλακτικών στην οποία κρατείτο ο Λεμπιδάκης.

«…Τα φάρμακα τα έδωσα στον Μιχάλη (Λεμπιδάκη) την Κυριακή το πρωί (1η Οκτωβρίου 2017). Εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του. Παρακαλούσε τη μητέρα του, Άννα, να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς και εκείνοι εκτιμούσε ότι θα το δέχονταν, απλώς δεν ήθελαν εκείνοι να πέσουν στις διαπραγματεύσεις. Ο Λεμπιδάκης έγραψε το γράμμα, το οποίο κράτησα εγώ και θα το ταχυδρομούσα εμπιστευτικά. Εκείνη την ημέρα, αν και προσπάθησα να βρω γραμματόσημα για να το στείλω, δεν μπόρεσα. Το γράμμα αυτό το έχω κάπου στο μαγαζί. Το επόμενο πρωί μπήκαν μέσα στην εταιρία αστυνομικοί και μόλις με έπιασαν τους είπα αμέσως ότι ο Μιχάλης κρατείται πάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης