Την ανάγκη να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση η επένδυση στο Ελληνικό, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις αρχαιότητες και τη νομιμότητα, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή.

«Προσυπογράφω πλήρως την ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι απολύτως συμβατή και υποστηρικτική στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός να “ξεκολλήσει” και να προχωρήσει επιτέλους η επένδυση στο Ελληνικό, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις αρχαιότητες και τους κανόνες της νομιμότητας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε την εμπειρία για το πώς μπορεί να γίνεται ένα μεγάλο έργο, μια μεγάλη επένδυση, ώστε οι αρχαιότητες όχι μόνο να προστατεύονται, αλλά και να αναδεικνύονται. Παράδειγμα πρώτο, το μετρό της Αθήνας, και δεύτερο, το μετρό της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω, λοιπόν, ότι -με βάση την κοινή λογική, τη νομιμότητα, την ανάγκη να προστατεύσουμε τις αρχαιότητές μας, αλλά και να τρέξει επιτέλους αυτή η επένδυση, που θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και έχει κι έναν εμβληματικό χαρακτήρα, καθώς είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια- η κυβέρνηση με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βρει τη λύση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης