Διάψευση «έφαγε» για ακόμη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τους -αστήρικτους όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- ισχυρισμούς του ότι ο Πάνος Καμμένος συνάντησε τον Ευάγγελο Μαρινάκη τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον κ. Καμμένο να απαντήσει εάν είχε τελικά επισκεφθεί την εταιρεία του κ. Μαρινάκη, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες ημερομηνίες, προσθέτοντας μάλιστα ότι σε μία από αυτές τις συναντήσεις παρευρέθηκε και ο κ. Χρήστος Λύτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδραση του κ. Λύτρα ήταν άμεση. Έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Γεωργιάδη τονίζοντας ότι ουδέποτε επισκέφθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, πληροφορώντας παράλληλα τον γαλάζιο αντιπρόεδρο ότι πρώτον δεν υπήρξε ποτέ διευθυντής στο γραφείο του υπουργού και δεύτερον ότι έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.

Τότε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τα «μάζεψε», απαντώντας με τη σειρά του στον κ. Λύτρα ότι «ουδέποτε ανέφερε ότι ήταν παρών στη συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Καμμένου και Μαρινάκη, παρουσία του κ. Κουρτάκη αλλά ότι η μόνη αναφορά στο πρόσωπό του ήταν για τη συνάντηση Καμμένου-Κουρτάκη».

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Λύτρα ο οποίος αφού τόνισε ότι, όπως προαναφέρθηκε, ουδέποτε υπήρξε διευθυντής του γραφείου του Πάνου Καμμένου, πρόσθεσε ότι όποιος διαβάσει την απάντηση του κ. Γεωργιάδη μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του κ. Λύτρα στο zougla.gr

Το εξώδικο που έστειλε ο κ. Λύτρας στον κ. Γεωργιάδη

Κε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Ενημερωθηκα οτι σε σημερινη συνεντευξη σας στην εκπομπη του κου ΤΡΑΓΚΑ στο ραδιοφωνο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ μεταξυ πολλων αλλων ειπατε οτι συναντηθηκε ο κος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ με τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ παρουσια του κου ΚΟΥΡΤΑΚΗ και του διευθυντη του κου ΚΑΜΜΕΜΟΥ ,ΛΥΤΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ.
ΕΧΩ να δηλωσω τα εξης
1ον.ΔΕΝ υπηρξα ποτε διευθυντης σε οποιοδηποτε γραφειο του κου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ..
ΥΠΗΡΞΑ μονον στελεχος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
2ον .Η μονη συναντηση στην οποια παραβρεθηκα ηταν μεταξυ του κου ΚΑΜΜΕΝΟΥ και του κου ΚΟΥΡΤΑΚΗ και μονο στο πολιτικο γραφειο του κυριου ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
επι τοης ΟΔΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 στον 6ο οροφο.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ σας ενημερωνω οτι απο τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ απεχωρησα ρτον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ το 2014 για πολιτικους λογους μαζι με αλλα στελεχη και ΔΕΝ ΕΧΩ καμμια ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ τουτου σας καλω ΑΜΜΕΣΑ να διορθωσετε και να με ενημερωσετε στο email μου για την διορθωση απο το ιδιο μεσο οπου εμπλεξατε το ονομα μου με δηλωσεις σας.
ΕΠΙΣΗΣ να αποφυγετε στο εξης καθε αναφορα στο ονομα μου επιφυλασσομενος καθε μονιμου δικαιωματος μου .
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΛΥΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον κ. Λύτρα 

Κύριε Λύτρα καλησπέρα σας,

Σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της πρωινής συνεντεύξεως μου στον κ. Γιώργο Τράγκα στα Παραπολιτικά 90.1 FM, όντως αναφέρθηκα στο όνομα σας. Παραθέτω την απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου αναφοράς προς το άτομο σας.

«Έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ψεύτες. Ήρθε ο κ. Καμμένος στη Βουλή και είπε όταν τον στρίμωξε η κ. Μπακογιάννη: Δεν έχω πάει ποτέ στην εταιρία του κ. Μαρινάκη. Απευθύνω δημοσίως στον κ. Καμμένο τα εξής ερωτήματα: Την 1η Μαϊου του 2012, πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου, ήταν ή δεν ήταν ο κ. Γιάννης Κουρτάκης στο γραφείο του παρουσία του τότε διευθυντή του κ. Λύτρα; Στις 22 Ιουνίου του 2012, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, πήγε ή δεν πήγε ο κ. Καμμένος στην εταιρία Capital και συνάντησε τον κ. Μαρινάκη; Τον Δεκέμβριο του 2014, προ των εκλογών του 2015, πήγε ή δεν πήγε ο κ. Καμμένος και συνάντησε τον κ. Κουρτάκη; Τον Ιανουάριο του 2015, μετά τις εκλογές του 2015, πήγε ή δεν πήγε ο κ. Καμμένος και συνάντησε τον κ. Μαρινάκη;»

Άρα, ουδέποτε ανέφερα ότι ήσασταν παρών σε συνάντηση μεταξύ των κ. κ. Καμμένου και Μαρινάκη, παρουσία του κ. Κουρτάκη, όπως μου καταλογίζετε. Η μόνη αναφορά στο πρόσωπό σας ήταν για τη συνάντηση Καμμένου – Κουρτάκη, την οποία ο ίδιος παραδεχτήκατε ότι έγινε παρουσία σας.

Επίσης, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι το διευκρίνισα περαιτέρω στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη μου στους “Αταίριαστους” στον ΣΚΑΪ.

Με εκτίμηση,

Άδωνις Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης