Με τις γνωστές, σοβαρές, απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ (28/9, 22:05). Ο Αντρέ Σιμόες που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και ο Έλντερ Λόπες που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα συμπληρώνοντας έτσι δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων.

Εκτός παραμένουν επίσης οι Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος κι έτσι το μοναδικό θετικό στοιχείο είναι ότι ο Ροντρίγκο Γκάλο γυμνάστηκε κανονικά σήμερα, έχοντας ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος θα είναι παρών στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Μιχάλη Μπακάκη να παίζει αριστερά με «ανάποδο» πόδι και τους Γαλανόπουλο, Γιόχανσον να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτή μένει για ακόμα μία φορά η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Αραούχο, Λιβάγια ειδικά δε από τη στιγμή που εκτός αποστολής έμεινε ο Κλωναρίδης καθώς έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Ωστόσο, ο Χιμένεθ έχει πει -και το εννοεί- ότι όταν έχει συνεχείς αγώνες, αποφασίζει την τελευταία στιγμή κι αυτό θα πράξει και τώρα.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης