Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απολογήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως ο τραυματισμός της υπαλλήλου ασφαλείας ήταν ένα ατυχές περιστατικό, αφού η ίδια δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση και έπιασε το αντικείμενο που εξερράγη, νομίζοντας ότι είναι φωτοβολίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς και δεν υπήρξε ακρωτηριασμός, όπως δημοσιεύτηκε.

Από εκεί και πέρα, για τα επεισόδια οι «πράσινοι» ανέφεραν πως δεν πήραν μεγάλη έκταση, δεν τραυματίστηκε κανένα μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού, ενώ κατά την άφιξη του πούλμαν των «ερυθρόλευκων» η αστυνομία έδειξε αδυναμία και κακή διαχείριση των δυνάμεών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση για την τιμωρία του Παναθηναϊκού θα ανακοινωθεί το απόγευμα. Αν οι «πράσινοι» τιμωρηθούν να αγωνιστούν χωρίς τους φίλους τους στην κερκίδα, η τιμωρία θα μεταφερθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί με φιλάθλους στις εξέδρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης