Νεκροί βρέθηκαν χθες στο σπίτι τους στο Σικάγο, η μητέρα και ο αδερφός της 27χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού Jennifer Hudson, ενώ η αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό του 7χρονου ανιψιού της, που βρισκόταν την ώρα της δολοφονίας στο σπίτι.

Τις σορούς της 57χρονης Darnell Donerson και του 29χρονου γιου της, Jason Hudson, βρήκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι ένας συγγενής της οικογένειας που επισκέφτηκε το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της τραγουδίστριας, Darnell Donerson

Μαρτυρίες των γειτόνων λένε ότι το πρωί ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ και τα δύο θύματα έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Η μητέρα βρέθηκε στο πάτωμα του σαλονιού και ο γιος της βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει ανακρίνει αρκετά άτομα, ενώ συνελήφθη ως ύποπτος ο William Balfour, που σύμφωνα με φήμες είναι γαμπρός της Hudson. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Balfour βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, αλλά ο ίδιος αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ δεν φαίνεται να λείπει κάτι από το εσωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο λείπει το αυτοκίνητο της οικογένειας, μία λευκή Chevrolet του 1994.

Η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει το Amber Alert για να εντοπιστεί ο 7χρονος Julian King, ενώ αναζητείται και ένα ακόμα αυτοκίνητο, που σύμφωνα με την αστυνομία πιθανόν να έχει σχέση με τη δολοφονία.

Η Hudson έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο αμερικάνικο σόου, “American Idol”, αλλα ξεχώρισε από την ερμηνεία της στην ταινία “Dreamgirls”, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου Γυναικείου Ρόλου το 2006.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης