Με δύο νίκες (1-0) σε ισάριθμους αγώνες στο Μιλάνο και τη Μόσχα η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει 1-0 των Ρώσων με γκολ που σημείωσε στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γουέσλι Σνάιντερ.

Η ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε από το 49’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οντιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ίντερ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και ουσιαστικά την πρόκριση στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Μόλις στο 6’ ο Σνάιντερ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος και ξεγέλασε τον Ακινφέεφ, ο οποίος δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ.

Στη συνέχεια η ΤΣΣΚΑ πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι ενέργειες των Νέσιντ και Τζαγκόεφ δεν έφεραν κάποιο γκολ για τους Ρώσους.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Οντάι, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Μέχρι το τέλος του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και η Ίντερ πήρε τη νίκη με το τελικό 1-0.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ίντερ 0-1


Γκολ:
6′ Σνάιντερ

Κίτρινες κάρτες:
Οντιά, Μαμάεφ – Στάνκοβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες κάρτες: 49′ Οντιά

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λέονιντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι (14′ Οντιά), Ιγκνάσεβιτς, Σένικοφ, Σεμπέρας, Μαμάεφ, Τζαγκόεφ, Χόντα (77′ Ράιμιτς), Μαρκ Γκονσάλες, Νέσιντ (71′ Γκιγιέρμε).

Ίντερ (Ζοσέ Μουρίνιο): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Καμπιάσο, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (86′ Μουντάρι), Πάντεφ (63′ Κίβου), Ετό, Μιλίτο (74′ Μπαλοτέλι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης