Τα κορίτσια που διαχειρίζονταν τη σελίδα Giorgosaggelopoulos_fans στα social media εκφράζουν το παράπονό τους για τον νικητή του «Survivor» και μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις εξηγούν γιατί κλείνουν τη σελίδα.

Όπως τονίζουν, ξεχώρισαν τον Ντάνο από τα πρώτα επεισόδια του «Survivor», στα τέλη Φεβρουαρίου. Μέσα σε δύο εβδομάδες από τη δημιουργία της σελίδας, τα μέλη της ανήλθαν σε 10.000. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, η συγκεκριμένη σελίδα μετρούσε 80.000 φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν τελείωσε το παιχνίδι, οι θαυμάστριες και διαχειρίστριες της σελίδας θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν την έγκριση του Ντάνου για να συνεχίσουν να κάνουν αναρτήσεις για εκείνον. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του, ο Ντάνος τούς έδωσε την «άδεια» να συνεχίσουν και τους είπε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δει τη δουλειά τους.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, οι διαχειρίστριες της σελίδας ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν απαξίωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Το τελευταίο διάστημα, όμως, γινόμαστε λήπτριες μίας συμπεριφοράς (όχι εκ μέρους σας…!) που δεν θεωρούμε ότι τιμά τη δουλειά τόσων μηνών, αλλά κυρίως εσάς, διότι εσείς αποτελέσατε τη σάρκα και τα οστά αυτής της σελίδας. Η δουλειά όλων μας, η δική σας και η δική μας, παραμένει στα αζήτητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης