Την άποψή του ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισής στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονα Λιγκ απέναντι στην Ίντερ, παρά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο» εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αλεξέι Μπερεζούτσκι.

«Μένουμε θετικοί γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πραγματικά δεν βλέπω πρόβλημα στο γεγονός ότι χάσαμε με ένα γκολ στο Μιλάνο. Πρέπει να σκοράρουμε και σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παίζουμε για τη νίκη στην έδρα μας. Ακόμα κι αν είχαμε φέρει 0-0, θα έπρεπε να παίξουμε επιθετικά στη Μόσχα» είπε αρχικά ο αμυντικός της ρωσικής ομάδας, ο οποίος εν συνεχεία αναφερόμενος στους «νερατζούρι» ανέφερε ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ιντερ έχει μια ασυνήθιστη επιθετική τακτική. Μερικές φορές παίζει με τέσσερις μπροστά. Ολοι οι παίκτες της είναι παγκόσμιας κλάσης. Για μένα ο πιο επικίνδυνος είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον τους».

Οσόν αφορά τις πιθανότητες για την πρόκρισή είπε: «Εντάξει χάσαμε το εκτός έδρας ματς. Οι πιθανότητες είναι 45% με 55% εναντίον μας. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί αμυντικά στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα θα πρέπει να καλύψουμε το κενό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης