Εκτός των πυλών επέλεξαν να περάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Αντίθετα, στην Αθήνα παρέμειναν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάσχα με τους αεροπόρους, στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο, έκανε ο Κάρολος Παπούλιας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη με στρατιωτικό αεροσκάφος στη Σκύρο, όπου τον υποδέχτηκαν ο διοικητής της Σμηναρχίας και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη μονάδα, όπου ευχήθηκε στους σμηνίτες «χρόνια πολλά» και εξήρε το έργο που επιτελούν, στο νευραλγικό –όπως το χαρακτήρισε- για την άμυνα της χώρας σημείο του Αιγαίου.
Χθες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την τελετή της Ανάστασης του Θεανθρώπου στα Ιωάννινα.

Ανάσταση με την οικογένειά του στην Ύδρα έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου. Στο μήνυμά του για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Κόρινθο ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το 6ο Σύνταγμα Πεζικού, τσούγκρισε κόκκινα αυγά με τους φαντάρους και αντάλλαξε ευχές με τους στρατευμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες το βράδυ, ο κ. Σαμαράς παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης στο Ναύπλιο και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε Πάσχα στην Αταλάντη.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Αντώνη Σαμαρά: Και η κρίση απαιτεί λύσεις
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Απριλίου 2010, 14:40.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης