«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζει από χθες η ομάδα μπάσκετ της Παρτιζαν. Η ομάδα του Βελιγραδίου κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίρνοντας έτσι την πρόκρισή για το Final Four της Euroleague, όπου στον ημιτελικό θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του σερβικής ομάδας, αν και αναγνωρίζουν ότι θα είναι το αουτσάιντερ στη «μονομαχία» τους με «ερυθρόλευκους», όπως επισήμαναν θα επιδιώξουν να κάνουν μία ακόμα υπέρβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν περίμενα ποτέ πως θα προκριθούμε στο Final Four, αλλά να που το πετύχαμε» τόνισε αρχικά ο Μπο ΜακΚάλεμπ και προσέθεσε: «Έχουμε πιθανότητες στο Παρίσι. Έχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο, τον ξέρουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και ο χρόνος θα δείξει πού θα φτάσουμε».

Από την πλευρά του, ο Αλεκσάνταρ Ράσιτς υπογράμμισε πως «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουμε καταφέρει. Θα πάμε στο Final Four, θα παλέψουμε σε κάθε λεπτό και θα δούμε τι θα συμβεί. Δε θα παραδοθούμε. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης