Απεργούμε και… ευκαιρία να απλώσω τέσσερα πλυντήρια… Αφεντικό, τι φτιάνεις; Καλά;;;… Πώς μπορείς να το λες, όταν ζούμε σε αυτό το καθεστώς οικονομικής αστάθειας και υπαρξιακής ανασφάλειας;… Είναι δυνατόν να μου λες ότι «τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να κλείνεις το θέμα;»… Ευτυχώς, που είναι η Ντούβλη και έχουμε ελπίδα σωτηρίας… Καλέ… άκουσα ότι έγραψε γράμμα… Όχι στο «πάμε πακέτο»… Στον Παπούλια!!!… Καλά… είναι δυνατόν να είχε γράψει γράμμα στο Στάθη Παπούλια και να το θεωρούσα είδηση… Καλέ… στον Κάρολο Παπούλια, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγραψε και του ζητάει να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για το καλό της χώρας… Όλες οι ξανθιές έχουν ξαμοληθεί… και γράφουν… με ό,τι βρουν, με μολύβι, με bic, με νερομπογιές, με μαρκαδόρο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο χτύπημα φοβάμαι… τι φοβάμαι που τρέμω δηλαδή ότι θα έρθει από την Πετρούλα Κωστίδου… Με ανησυχεί η σιωπή της στις πολιτικές εξελίξεις… Να δεις αφεντικό που κάτι μαγειρεύει… Η Μπεζαντάκου, «χτύπησε» Καραμανλή, η Ντούβλη τον Παπούλια, η Πετρούλα… θα κεντράρει πεντάγωνο… δεν μπορεί… Να δείτε που ετοιμάζει την επιστολή της για τα οπλικά συστήματα… ΑΑΑΑΑ!

Τώρα που μίλησα για τους εξοπλισμούς… τι θυμήθηκα… τις ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ… Πόσες στα αλήθεια έχουν στηθεί μέχρι στιγμής;… ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ… ΚΑΙ;… (μηδέν εις το πηλίκο)… Τι έγινε με όλα τα σκάνδαλα των τελευταίων είκοσι ετών… ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρετε τι υποστηρίζουν οι γυναίκες που κρεπάρω;… Ότι οι τελευταίοι προσπάθησαν να φάνε σε πέντε χρόνια, όσα οι προηγούμενοι φάγανε σε είκοσι… Κορίτσια το θέλουμε, δεν το θέλουμε, όλες όσες χτενίζω, αυτό πιστεύουνε… Ο κόσμος ο πολύς, τους βλέπει σαν κλέφτες… Τι έγινε καλέ με τη SIEMENS;… Τι έγινε ακόμη και μετά την αποδοχή του Τσουκάτου ότι πήρε τα χρήματα για το κόμμα… Υπήρξε εξέλιξη και δεν την ενθυμούμαι;… Τι έγινε με τα εξοπλιστικά… Παραγραφήκανε όλα και οι εμπλεκόμενοι, πίνανε στην υγεία των κορόιδων, στα Παρίσια.   

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΑΠΟ ΤΟΝ REAL

Οδηγούσα και άκουγα την εκπομπή του Νίκου, ο οποίος, μιλώντας για τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο, έλεγε ότι ο Καραμανλής φαίνεται ότι τον στηρίζει πολύ, καθώς τον έχει διαρκώς δίπλα του σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο δημοσιογράφος , πριν δώσει την πάσα για διαφημίσεις είπε κάτι που εγώ το κατάλαβα ως βόμβα!

Είπε λοιπόν ότι ο Ρουσσόπουλος στηρίζεται από τον Καραμανλή, γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενεργούσε με προσωπική ευθύνη. Εκεί έπεσαν διαφημίσεις.

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ,

Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα ρόλο έκπληξη.

Η Αλεξάνδρα ως γνωστό, έκανε ένα μίνι – πέρασμα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Όταν μαθεύτηκε ότι θα συνεργαζότανε με την εκπομπή, είπαμε όλοι ότι η Σοφία έπαιρνε από την «πιάτσα» ένα πολύ γερό χαρτί. Στη συνέχεια, είδαμε την Τσόλκα σε τρία βίντεο, την είδαμε και ολίγον ως παρένθεση μέσα στο πρόγραμμα και μετά τη χάσαμε… Οι πληροφορίες που είχαμε, όταν τη «χάσαμε» από τον «αέρα» της εκπομπής, ήθελαν να κάθεται σε έναν καναπέ του πλατό και να περιμένει να την καλέσουν. Το κάλεσμα όμως ποτέ δεν ερχόταν, με αποτέλεσμα η Τσόλκα να αποχωρήσει από το «καλομελέτα» το τρίτο Σαββατοκύριακο ζωής της εκπομπής… Επειδή όμως, όπως λέει και ο λαός, «ο καλός δεν χάνεται» σε λίγο θα ξαναδούμε την Αλεξάνδρα στις οθόνες μας… Θα επανέλθω με νεώτερα αργότερα…

Η ΕΥΓΕΝΙΝΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ,

«Μάζεψε» τα όσα είπε στο ΕΘΝΟΣ, στη συνέντευξη που έδωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή… Η μαέστρος είχε δηλώσει ότι  θα προτιμούσε «να πλένει σκάλες» παρά να έπαιρνε μέρος στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει. Επειδή λοιπόν φαντάζομαι ότι στις αυθόρμητες αυτές δηλώσεις της μαέστρου θα έπαθε κολάπσους ο ΑΝΤΕΝΝΑ… η μαέστρος – παρουσιάστρια, είπε στη Σταματίνα ότι «υπερέβαλε», συμπληρώνοντας ότι εξαιτίας των πολλών συνεντεύξεων που δίνει, κάνει λάθη, γιατί δεν έχει την ανάλογη εμπειρία… Αμ, για να συναγωνιστείτε κυρία Μανωλίδου μου τον Ψωμιάδη, θέλει προπόνηση… τι νομίσατε, είναι απλό το θέμα… Γιατί δεν παίρνετε μερικά ταχύρυθμα από τον Νομάρχη και αγαπημένο μου;   

Ο ΑΔΩΝΙΣ, όπως βλέπω τώρα στο δελτίο του ΣΤΑΡ με τον Αιμίλιο Λιάτσο, θα καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον του Ελευθερίου Ανευλαβή… Νομίζω… ότι έχει τόσο εκνευριστεί ο Άδωνις που τον φωνάζουν όλοι «μπουμπούκο» που θα ξεσπάσει στον Ελευθέριο Ανευλαβή. Παιδιά… είδατε η δημοσιότητα, φέρνει νεύρα… Γι αυτό  «αγάλι – αγάλι» οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις. 

Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ

Στο Κάιρο… Έμαθα λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε η Έμυ στον Στρατή Λιμνιό, ότι με έγκριση του υπουργείου Εξωτερικών, έχει αναλάβει την εκπαίδευση γυναικών της Αιγύπτου, που επιθυμούν να γίνουν δημοσιογράφοι!!! Λέτε την Εμυ να τη δούμε σε λίγο να παίρνει εκπομπή και σε κανάλι της Αιγύπτου; Γιατί όχι;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης