Πρόβλεψη: όταν ο Ουρουγουανός σταρ του Πανιωνίου Αλβάρο Ρεκόμπα αποκτήσει τη σωστή φυσική κατάσταση – μη ξεχνάμε, σχεδόν είχε αλλάξει επάγγελμα τους τελευταίους μήνες στο Μοντεβιδέο! – τότε θα μπορούμε να μιλάμε για έναν μεσοκυνηγό με προσωπικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης, χωρίς ποτέ να μαρκάρει ή να τρέξει για τη μπάλα (δουλειές που διεκπεραίωσαν οι «χαμάληδες» Κουμορτζί και Μάκος) εξουδετέρωσε με δύο πάσες ολόκληρη την άμυνα του Άρη και οδήγησε σε ανατροπή. Τι άλλο χρειάζεται ένας προπονητής από τον παίκτη – ηγέτη; Τι άλλο περιμένουν οι οπαδοί του Πανιωνίου, που χθες βράδυ πύκνωσαν τις κερκίδες του γηπέδου Νέας Σμύρνης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας παρουσίασε ενδιαφέρον και αποτελεί αποζημίωση της πρεμιέρας της 6ης ημέρας, που δεν ευτύχησε στα άλλα δύο γήπεδα. Τόσο ο Ηρακλής με τον Εργοτέλη, όσο και ο Πανσερραϊκός με τον Αστέρα της Τρίπολης, έμειναν στο «μηδέν» (με… πηλίκον) και νομίζω πως ο Αντώνης Ρέμος (και οι φίλοι συνεργάτες του…) πρέπει ν’ αρχίσουν ν’ ανησυχούν. Διότι ατυχία επαναλαμβανόμενη, καταλήγει ανικανότητα.

Κάτι ακόμα: με δέκα ευρώ γενική είσοδο, ο κόσμος του «Γηραιού» δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Κι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά το κοινό φαίνεται πως δεν εμπιστεύεται μια ομάδα που έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ σε έξι αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης