Μπορεί να έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, από λίαν θετικές έως εκ διαμέτρου αντίθετες, αρνητικές και φουλ αντιδραστικές / απορριπτικές, εν τούτοις έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αναταραχή στα νερά της βιομηχανίας της Τεχνολογίας, όσο και αν μερικοί δεν (θέλουν να το) παραδέχονται. Έρχεται λοιπόν από το «πουθενά» (ήτοι χωρίς κάποια επίσημη ή ανεπίσημη προειδοποίηση) η δήλωση του κ. Berthold Thoma -CEO της Αυστριακής Hutchinson- ότι θα προσφέρει η εταιρεία το iPad της Apple άμεσα, απευθείας με το που διατεθεί στην αμερικάνική αγορά. Τον επόμενο μήνα δηλαδή.

Παρόλο που επίσημα στην Ευρώπη θα το λάβουμε Ιούνιο – Ιούλιο, κατά την Apple. Επειδή δε, οι πρώτες -αμερικάνικες γαρ- συσκευές iPad δεν θα διαθέτουν 3G δυνατότητα, θα προσφέρεται μαζί με ένα modem 3G (Huawei i-Mo). Το ωραίο όμως ποιο είναι; Μα φυσικά η τιμή: ξεχάστε τα 360 ευρώ για την τιμή εκκίνησης, στα 16GB SSD και χωρίς 3G (τιμή κατόπιν μετατροπής ισοτιμίας δολαρίου – ευρώ και όχι η επίσημη ελληνική τιμή, που κατά πάσα πιθανότητα θα εκτοξευθεί όπως συνέβη και με το iPhone).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hutchinson Austria κάνει έκπτωση 333 ευρώ σε κάθε iPad! Που είναι το «catch» όπως λένε και οι Αμερικάνοι (ο «λάκκος» της φάβας που λέμε εμείς); Στο ότι η έκπτωση είναι μόνο αφού ο πελάτης συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο, των 5GB δωρεάν δεδομένων μέσω 3G / μήνα και με μηνιαίο κόστος στα 29,90 ευρώ (ήτοι 24 μήνες x 29,90 ευρώ = 717 ευρώ). Ε, τι περιμένατε; Να αποκτήσετε iPad με 30 (κατόπιν έκπτωσης) ευρώ; Για να δούμε και στη χώρα πόσο θα κοστίζει όταν φτάσει και με τι συμβόλαια (αν) θα προσφερθεί…

(για περισσότερες πληροφορίες: http://tamsijungle.tamoggemon.com/2010/02/04/hutchison-austria-will-sell-the-ipad/)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης