ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

(Μέρα: Ξημερώματα Κυριακής 7 Φεβρουαρίου. Ώρα: 17 λεπτά πριν τη μία το πρωί).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό ήχος της βροχής που ακούγεται απ’ έξω και η φλόγα του κεριού στο μικρό τραπεζάκι δημιουργεί ένα εξαίσιο σκηνικό γαλήνης. Τα σκυλιά κοιμούνται. Το ένα από τα δύο ροχαλίζει ελαφρά, μοναδική παραφωνία στο ρομάντζο της νύχτας που βρίσκεται σε εξέλιξη… ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ!!!

Το σκηνικό ανατρέπεται. (Έχουμε επιλέξει ένα κουδούνισμα: “συνεργείο αυτοκινήτου”, για να είμαστε βέβαιοι ότι θα ακούμε). Τα σκυλιά εκσφενδονίζονται γρυλίζοντας… Οι σκέψεις που λούζουν το μυαλό μας είναι δυσοίωνες. Κοιταζόμαστε… Ο ήχος… σφηνώνει στην νύχτα. (Αφεντικό, “ο ήχος σφηνώνει στην νύχτα”… δεν σου κάνει ότι ανήκει στον Οβίδιο; Και όμως δικό μου είναι, συνεχίζω)… Με κοιτάζει, τον κοιτάζω και κοιτάζομαι μαζί το ρολόι. Τα βλέμματά μας ξιφασκούν στον αέρα…Το μυαλό σκέφτεται το οτιδήποτε… Ο άντρας στο σπίτι κάνει την πρώτη αποφασιστική κίνηση… Πηγαίνει στη βάση του τηλεφώνου. Σηκώνει το ακουστικό και με μπάσα φωνή λέει: “ΝΑΙ”. (το “ναι” είναι βαρύ, απειλητικό και υγρό…)

Από μέσα μου προσεύχομαι να είναι όλοι καλά… μέχρι που ο άντρας απαντάει απότομα και δυνατά… “Και που να ξέρω εγώ θεία Καλλιόπη, πόσα αδέρφια έχει ο Λάτσιος”…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σκυλιά γαβγίζουν πιο δυνατά… η βροχή έχει κοπάσει και εγώ βρίσκομαι με το χέρι ακουμπισμένο στην καρδιά… σφυροκοπάει. Ο άντρας έχει κλείσει το τηλέφωνο και το βλέμμα βγάζει φωτιά… Δεν μιλάει, αλλά ακούω την φωνή του. “ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ… ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ” …(Αφεντικό έχεις διαπιστώσει ότι εξελίσσομαι σε Τένεσυ Ουίλιαμς;).
 
Σηκώνω εγώ το ακουστικό και σχηματίζω τον αριθμό της Θείας. Αυτό δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι  “Θεία”; …”Ναι χρυσό μου. Κοιμάστε τόσο νωρίς”;”Τι κάνεις θεία τέτοια ώρα”; …”Είμαστε σπίτι με τα κορίτσια (σημ: Τα κορίτσια είναι οι συμμαθήτριες της θείας από το Αρσάκειο, όλες χήρες. Η θεία Καλλιόπη πριν 32 χρόνια σύμφωνα με την θεία Ασημούλα είχε ανακοινώσει, ότι ήταν 52), και έχουμε χάσει τον ύπνο μας με την Ελένη και τον Γιάννη… Η Ευτέρπη μου είπε να σας πάρω, γιατί της είπανε ότι η Αγλαΐα είναι ετεροθαλής αδελφή του Γιάννη. Αλήθεια ο Λάτσιος πόσο χρονών είναι; Δεν θά’ νε χρυσό μου πάνω από τον γιό της Μαρίκας… Εσείς τι έχετε μάθει τελικά…

Σε ποιο μέρος έχει κτήματα η Ελένη στην Μυτιλήνη γιατί η νύφη της Τασούλας είναι από εκεί …Α ! Νανά μου, κάτσε γιατί η Ευτέρπη μου κάνει νόημα…Στης αδερφής του , μένει τώρα ο Γιάννης ή νοίκιασε διαμέρισμα ; Δεν θα γινότανε τώρα , συζητάμε εδώ ..να έμενε ο άνθρωπος στο σπίτι που μένει η μάνα της Ελένης με τον πατριό, για να βλέπει τα παιδιά και να πήγαινε η μάνα της να νοικιάσει κάπου πιο δίπλα ; Νανά μου με ακούς; Μπορεί να είναι και κόλπο , λέει η Μαρίκα , άκουσε τον Τριανταφυλλόπουλο σε εσάς που έλεγε ότι είναι πρωταπριλιάτικο… Αυτός ο Μάκης δεν έχει τον θεό του ώρες, ώρες. Στην Τράπεζα προχτές λέγανε ότι την χώρισε ο Λάτσιος, για την γυμναστική στο κρεβάτι.. Ήταν ωραίο θέαμα αυτό; Όλες το λέγανε. Μητέρα με τρία παιδιά να σηκώνει τα πόδια στο ταβάνι . Είχα ακούσει και αυτή την έκτακτη κοπέλα , την Κουσκουρή που τα είπε μία μέρα έξω από τα δόντια .Και εσύ χρυσό μου , να μην φοράς τόσο ντεκολτέ. Η πεθερά της Ελένης έχει φανεί καθόλου ;;; Ρωτούσανε στο κομμωτήριο την Παρασκευή… Νανά μου, μήπως σε κουράζω κοριτσάκι μου , αλλά δεν έχω την ευκαιρία να σε βρω καθημερινές… Τώρα η Ελένη μένει με τον Μουτσινά ; Αυτό το παιδί , να το έχει ο Θεός καλά , έκτακτο και ο Κουτσογιανόπουλος …Κουρεύτηκε τελευταία . Σας θυμάμαι μαζί , από τότε στον Αντένα …εσύ στο δελτίο και ο Θοδωρής, με την Κορομηλά , αλήθεια του τηλεφώνησες να μάθεις ;Μιλάτε με τον Θοδωρή δεν μιλάτε; Αυτές οι φωτογραφίες που λένε ..τις έχεις δει ; Γιατί η κουνιάδα της νύφης της Ευτέρπης , της είπε ότι είχανε βάλει ντέντεκτιβ και ο ένας και ο άλλος και έχουνε πολλά στοιχεία καταγεγραμμέν , γι’ αυτό βγήκε η ανακοίνωση την Παρασκευή”…

“Θεία γιατί δεν κοιμάστε” ;;;;

“Πώς να κοιμηθούμε αφού έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Έλα να δεις τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο Ευαγγέλιο στην Αγία Σκέπη… Παιδί μου, από την εποχή που λέγανε για τον Καραμανλή και την Φρειδερίκη …έχουνε να γίνουνε τέτοιες βεγγέρες.. Χρυσό μου σε αφήνω τώρα Καλό ξημέρωμα” …

ΤΙ ΕΙΔΑ και ΤΙ ΕΜΑΘΑ.

Ο Λυριτζής, ο Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου , το Σάββατο ξεναγήθηκαν στον ΣΚΑΙ . Είδανε το στούντιο, το κοντρόλ, τους χώρους μελέτης και αυτοσυγκέντρωσης. Τα αγόρια , μεγάλες αγάπες της Τάνιας Ιακωβίδου, θα έχουν στην διάθεσή τους, όπως έμαθα, έξι λινκ και η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου τέσσερα. Οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ όμως ,στην μεγάλη πλειοψηφία αναφέρομαι , είναι πολύ θυμωμένοι μετά την δήλωση για τα χρήματα του αντρικού δίδυμου (Είπανε ότι στον ΣΚΑΙ , τα χρήματα θα είναι καλλίτερα από εκείνα της κρατικής τηλεόρασης )Στο κανάλι όμως αυτό οι εργαζόμενοι, είναι με τρεις και εξήντα εκτελώντας ένας, δουλειές για τρεις. Προς το παρόν λοιπόν, η βάση βράζει.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει δημιουργήσει στις κυρίες του ΣΚΑΙ ότι η Πόπη, έχει πάρει κοντά της την ενδυματολόγο της. Μεταξύ μας, ας αναλάβει κάποιος επαγγελματικά το στάιλιγκ του σταθμού. Είδα τον Δημοσθένη Καρμοίρη στην εκπομπή “ΣΚΑΙ – ΓΚΟΛ”. Το σακάκι ήταν τόσο γκλιτερωτό που λίγο ακόμη και θα το ζητούσε ο Σώτης Βολάνης για πρεμιέρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , υποστηρίζουν ότι η ΕΦΗ ΣΑΡΗ και ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ , έχουν δώσει επόμενο ραντεβού στη ΧΑΓΗ.

Η ΈΦΗ θα απευθυνθεί εκεί για την διαφορά που έχει προκύψει με τον ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ και ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ για το test DNA. Μετά τον Άρειο Πάγο που πάμε;

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΕΣΟΥΣ

Είπανε ότι το ζευγάρι μπορεί να χώρισε γιατί εκείνος βρίσκει να διαφέρουν λιγάκι τα ενδιαφέροντα τους. Εκεί λοιπόν κάποιοι πετάχτηκαν και μίλησαν για την διαφορά ηλικίας. Τριάντα χρόνια διαφορά θεωρήθηκε από ορισμένους ως πρόβλημα.

Η Μαντόνα τα έμαθε. Θύμωσε λοιπόν με τις κακοήθειες και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κάνει παιδί με τον Χέσους, χρησιμοποιώντας παρένθετη μητέρα για να μπορεί τους μήνες της εγκυμοσύνης να γυμνάζεται. Ρωτήθηκε στη συνέχεια ο Χέσους, είπε ότι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και η τάξη στον κόσμο επανήλθε.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ…ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ !

Μα είναι δυνατόν να μην βλέπετε το “μπικουτί” και να τρομοκρατείται τις φιλενάδες της σελίδας ότι “καταργηθήκαμε”;;;; ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ, βρίσκεται εδώ έτοιμο να λύσει ειρηνικά οποιοδήποτε θέμα κοινωνικομιντιακοσχεσιακοοικονομικοσεξουαλικό προκύπτει.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ή το βλέπετε και εσείς ότι ο Γιωργάκης από την στιγμή που ανέλαβε ως πρωθυπουργός άσπρισε περισσότερο;

Γιώργο μου, χαλάρωσε… Κάνε μια ευχούλα στην αγία Ελένη και στο άγιο Γιάννη, μέχρι να ξεμπερδέψουνε τα κανάλια και με τους υμιυπαίθριους χώρους του ζευγαριού, ουδείς θα ασχοληθεί με την οικονομία και την πορεία του κράτους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης